„Snore“ indėlį turėjo Seimo opozicijos lyderio V.Mazuronio motina

Bankrutavusiame „Snoro“ banke indėlį turėjo Seimo opozicijos lyderio „tvarkiečio“ Valentino Mazuronio motina. Apie tai parlamentaras prisipažino penktadienį Seime surengtoje spaudos konferencijoje.

„Aš pats sąskaitos banke “Snoras„ neturėjau. Sąskaitą turėjo mano mama, kuriai šiuo metu yra 84 metai. Jai pinigai buvo išmokėti per draudimo fondą, bet, tiesa, aš buvau su ja pasirašęs tokį susitarimą, kad reikalui esant galėčiau disponuoti jos sąskaita“, - paklaustas apie lėšų turėjimą „Snore“, kalbėjo V.Mazuronis.

Jis akcentavo, kad dėl tokio susitarimo su motina dalis jos indėlio grąžinta ir jam.

Parlamentaras pabrėžė, kad dėl šio fakto negalima laikyti, kad jis yra suinteresuotas, jog Seime būtų sukurta komisija, kuri aiškintųsi „Snoro“ bankroto aplinkybes.

„Nematau čia jokio viešųjų ir privačiųjų interesų sumaišymo. Tie pinigai mano mamai - keliasdešimt tūkstančių litų - buvo grąžinti“, - sakė V.Mazuronis.

BNS parlamentaras informavo, kad motinos indėlis siekė iki 60 tūkst. litų, be to, jis buvo išskaidytas į kelis indėlius.

V.Mazuronis tikino, kad daugiau niekas iš jo šeimos indėlio „Snore“ neturėjo: „Žmona tikrai neturėjo“, - sakė jis.

V.Mazuronio sūnus parlamentaras Andrius Mazuronis BNS irgi sakė neturėjęs „Snore“ nei indėlio, nei sąskaitos. „Tik žmonai atlyginimas buvo pervedamas per “Snorą", - sakė jis.
Bankroto byla nemažai turto iššvaisčiusiam ir nemokiam „Snoro“ bankui iškelta pernai gruodžio 7-ąją. Vyriausybė „Snorą“ nacionalizavo lapkričio 16-ąją.


Šiame straipsnyje: SnorasValentinas Mazuronis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Teisybė

Teisybė portretas
Teisingas parlamentaras Valentinas Mazuronis. Daugiau "tvarkiečių" rinkime į Seimą per artėjančius rinkimus.

O tai

O tai portretas
O kas čia per sensacija-Mazuronis turėjo sąskaitą. O tai ką, buvo draudžiama turėti tokią sąskaitą "Snore"? Gal jis iš kito molio drėbtas. Tokių kaip jis sąskaitų turėtojų -tūkstančiai ir visi jie turi galimybę atgauti iki 354000 Lt. Tačiau ne visi turėjo galimybę elgtis kaip seimo pirmininkės sūnelis.... Taip kad nereikia mėšlu drabstyti Mazuronio

as

as portretas
Na tai ir pradejo lyst suinteresuoti asmenys del banko SNORAS. Mamyte Valentuko pinigelius priglaudus turi,nes Valentelis neigalus.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių