2022-ųjų mada: nebūkime nuobodūs – būkime išradingi

Grįžti į straipsnį

Pil.

Pil. portretas
Kur įvairios ir spalvos ,atrodo bomžas,v iską apsirengęs ką rado konteineryje.Tai štai koks vaizdelis.

Stil.

Stil. portretas
Mados siaubingos,su apsmukusiom rankovėm ,per kurias nesimato rankų plaštakų.Baisu žiūrėti kaip apsirenge "elitas", kuris skelbiasi, kad vyks kažkur atidarymas, susitikimas.Siulau pažiūrėti i save nuotraukose , issigasite.

tavo mama

tavo mama portretas
fui, nigeriai

Vaiga

Vaiga portretas
Vasarai dazniausiai renkuosi naturalios odos rankines per peti nes megstu tureti laisvas rankas. Na ir siaip jos mazos, vadinasi neprisikrauni begales daiktu, kuriu dazniausiai net ir neprireikia.

Nida

Nida portretas
Laisvi rūbai madoje, viskas gerai ,nes nesveika aptemti .Sutrinka kraujotaką, varžo judesius .Tačiau laisvumas turi ribas arba rankovių ilgumas.Noriu pasakyti ,kad visa mada kurią rodo nuotraukose, tai ne mada,tai valkatų narkomanų ,kitos pakraipos stiliaus.Mada aukšta visada buvo elegancija,spalvų suderanumas ir šukuosenų neišsišokimas.Visi pyksta ant kitos pakraipos žmonių, bet šukuosenas priima gaidžių, šonai galvos vos nenuskusti o galvos viršus plaukų ilgumas didesnis ir suškuotas i viršų.Gaidžių šukuosena, juk gaidžiai turi skiauteres galvos viršuje ir tokia minėtą šukuoseną tiksliai gaidžių įvaizdis. Sėkmės Gaidžiai ,nejutote kaip gaidžių pėdomis pasekėt.

Pasteb.

Pasteb. portretas
Lietuviai kopijuoja supuvusio kapitalizmo atliekų madą. Ne tokia yra mada elito, kodėl tos mados nerodote nuotraukų. Tai kas nuotraukose, tai narkomanų,gaidžių ,valkatų rūbai.Elegantiška mada kaip minejau visai kitaip atrodo.Vyrų šukuosenos tai kitos pakraipos šukuosenos ,su šonais iskystais trumpai o vidurio galva su ilgesnių plaukų kuokštu. Ji vadinasi ka ką rie ku.Kūnas tatuiruotas,tai irgi ne kokios reputacijos žmonių sluoksnio mada.Pirmyn lietuveke su užsienio padugnių mada.Laisvi rūbai viskas tvarkoje ,tačiau tis rankoves degančias rankas be ryšio, įvairių spalvų apranga be suderinimo visai ne i temą, batai kalnų keliautojų padu taip pat siaubingas vaizdas o ne grožis. Pabuskite kol Lietuva netapo dar visa zombių ,atliekų šalimi.

DANUTE

DANUTE portretas
A A Rozytes pasekejos.

KLP

KLP portretas
Košmaras,mano sode baidykle geriau atrodo.

zmoga Vinciene

zmoga Vinciene portretas
Nu tada ainu uzsivilkti vyro seimyninius triusikus ir begu i vonia apsiskusti galva.

Galerijos

Daugiau straipsnių