Moteriški megztiniai – kokie modeliai madingi šį sezoną?

  • Teksto dydis:

Moteriškas megztinis – tai jaukumo, šilumos ir ramių darganotų dienų simbolis ir gelbėtojas. Niekas negali atsispirti šio drabužio jaukumui, o šio sezono megztinių mados tendencijos tai tik patvirtina. Minkšti ir dideli, su pynėmis ar kailiuku, marginti ryškiomis gėlėmis ir geometrinėmis figūromis, aukštu kaklu ar susagstomi stambiomis auksinėmis sagomis – naujausios moteriškų megztinių mados – būtent tai, ko laukiame šį rudenį ir žiemą.

Kokie megztiniai madingi šį sezoną?

Šį sezoną jūsų dėmesį trauks drąsūs ir ryškus sprendimai. Viena populiariausių tendencijų – moteriški megztiniai itin plačiomis ar net pūstomis rankovėmis. Taip pat megztiniai aukštais, masyviais kaklais – kad jums nebereikėtų šaliko. Daugybė ryškių spalvų leis jaustis nuotaikingai net ir tamsiausią žiemos dieną, o megztiniai stambiomis, klasika tapusiomis pynėmis primins taip vaikystėje mylėtus močiutės megztus megztinius.

Į madą taip pat sugrįžo megztiniai su kailiuku ir megztiniai, susagstomi stambiomis auksinėmis sagomis. Jei norite ne tik atrodyti stilinga – vilna, kašmyras, mohera ar viskozė suteiks natūralumo jausmą ir tokią šiluma, kurios norisi atėjus žiemai. Madingiausius sezono moteriškus megztinius rasite MODIVO internetinėje parduotuvėje: https://modivo.lt/c/moterims/drabuziai/megztiniai.

Su kokiais batais derinti madingiausius sezono megztinius?

Moteriškus megztinius galima nešioti ištisus metus, tačiau maloniausia ir jaukiausia į juos įsisupti rudens ir žiemos laikotarpiais. Tad prie šiltų, minkštų megztinių geriausiai atrodys būtent šiems sezonams skirta avalynė. Trumpi aulinukai, ilgi auliniai batai, kailiniai batai ir netgi stilingi botai sukurs jaukų ir šildantį šaltojo sezono įvaizdį.

Įmonės nuotr.

Aulinukų ir megztinio spalvų derinti nebūtina, visuomet galite rinktis klasikinių spalvų avalynę – smėlio, rudos ar juodos spalvų ir ryškių spalvų arba atvirkščiai – šviesių tonų megztinius. Atraskite naujausią MODIVO moteriškų aulinukų kolekciją: https://modivo.lt/c/moterims/drabuziai/megztiniai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dija

Dija portretas
Keista , megztinį nešioja tada kada šalta,megztinio modelis toks, kad pilvas nuogas.Durniau negali atrodyti.Vat tau ir durnių mada.

WW

WW portretas
Tuscias straipsnis. Apie nieka...

to Sti

to Sti portretas
o kur dėt kai po pirmo skalbimo rūbai tokie patampa?:D) Dabar gi tokia kokybė..
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių