Po netinkamai atliktos plastinės operacijos – chirurgų akibrokštas: išsitatuiruok ir randų nematysi

  • Teksto dydis:

Užkritusių akių vokų operacija šiais laikais tampa vis populiaresnė – savo sėkmės istorijomis dalijasi žinomos moterys, viešoji erdvė mirga nuo puikiai pavykusių tokių operacijų pavyzdžių. Ir vis dėlto kęsti dėl užkritusių vokų kamavusį kompleksą ar ne? Į šį klausimą šio vakaro TV3 laidos „Prieš srovę“ herojė Aušra dabar atsakytų visai kitaip nei prieš trejus metus.

Jauna, pramogų pasaulyje žinoma moteris sostinės gatvėse dažniausiai matoma su fotoaparatu. Ji – su interjero dizaineriais dirbanti fotografė. 30-metė nusprendė viešai papasakoti tai, ko plastinės chirurgijos klinikos savo reklaminiuose klipuose tikrai nesako ir nerodo.

„Norėdama turėti gražias, linksmas, normaliai atsimerkiančias akis, labai atsakingai rinkausi  kliniką, kuri man atliktų šią operaciją“, – antradienį 19.30 val. laidoje „Prieš srovę“ per TV3 pasakos Aušra.

Moteris  savo grožį nusprendė patikėti garsiems Kauno medikams. „Mačiau, kad jų klinikos klientės džiaugiasi ir didžiuojasi savo išvaizda po operacijos, skaičiau puikiausius atsiliepimus apie ten dirbančius chirurgus. Atrodė, kad jie tarsi dievai, dirba be menkiausių klaidų. Dėl to ir aš nė neabejojau, kad mano svajonė turėti gražias akis išsipildys“, – atviraus ne vienerius metus besitęsiančią savo istoriją Aušra.

Ji neslėps, kad vos atvykusią į kliniką, ją sužavėjo viskas, ką pamatė – modernūs kabinetai, įranga, o svarbiausia – personalo dėmesys.

„Su manimi elgėsi kaip su karaliene.  Galėjau užsimanyti nors ir paukščių pieno. Ir, žinot,  man jo būtų atnešę. Atrodė, kad patekau į rojų, tačiau ši magija truko tik iki to laiko, kai po operacijos pasimatė operavusio chirurgo padarytas brokas“, – sarkastiškos šypsenos neslėps jauna moteris.

Pasakyti garsiai, kad po grožio operacijos tapau „bjauriuoju ančiuku“, yra labai baisu ir gėda. O, žinot, ką man, nė nepažiūrėjęs į centimetro dydžio randus, galų gale išrėžė tos klinikos plastinės chirurgijos guru? Išsitatuiruok ir randų nematysi.

Mergina pasakos, kad  po pirmos vokų operacijos, nuslūgus tinimams, liko ne tik grubūs, netikslūs ir dantyti randai, bet ir nesimetriškai nusileido antakiai.  „Atrodžiau kaip pabaisa,“ – atvirai dėstys Aušra, kuri neatsistebi, kad  vos ją tokią pamatė klinikoje, demonstratyviai rodyta meilė klientui tą pačią sekundę ėmė ir išgaravo.

Medikai sutiko su klientės pretenzijomis ir ėmėsi taisyti pirmosios operacijos pasekmes. Deja, vėliau prireikė ir trečiosios. „Po antros operacijos pirmąsias dienas maniau, kad praradau ne tik viltį tapti graži, bet dar ir regėjimą – negalėjau nei atsimerkti, nei užsimerkti. Akys buvo tarsi žvyro pripiltos“, – savo išgyvenimus atvirai dėstys Aušra.

Ji pabrėš ir tai, kad viešai kalbėti nusprendė todėl, jog vis dar nėra daug informacijos apie tai, kaip po nepavykusių plastinių operacijų jaučiasi merginos.  „Tokių pacienčių tikrai yra. Aš – ne viena. Bet mes visos kalbamės uždaruose forumuose, kadangi pasakyti garsiai, kad po grožio operacijos tapau „bjauriuoju ančiuku“, yra labai baisu ir gėda. O, žinot, ką man, nė nepažiūrėjęs į centimetro dydžio randus, galų gale išrėžė tos klinikos plastinės chirurgijos guru? Išsitatuiruok ir randų nematysi“, – netikėtus plastikos chirurgo žodžius prisimins Aušra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eksp.

Eksp. portretas
Didesnių durniu nežinau ,kurios tatulruojasi antakius, panašius i azijiečių,babaikų.Vaizdelis baisus. Pažiūrėkite gerai i save ,turbūt nematote veidrodyje kaip atrodote. Baidyklės, visa tą žodžio prasme.Kaip galima turint šviesius plaukus, antakius dažyti juodai,baisu.Lūpos pripumpuotos silikono, panašios i beždžionės subinę.Dar kartą sakau tsinhw grožis o pasibaisėjimas.Manau reikėtų pas psichiatrą, nes galvoje negerai yra kažkas.

Brigita

Brigita portretas
Niekaip nesuprantu-trisdešimtmetė ir jau norėjo pakelti antakius...Tai kas bus,kai sulauks senatvės? mačiau ją per TV-kakta aukšta,smilkiniuose nėra plaukų,tai kur chirurgui paslėpti randus ?Visos operacijos baigiasi randai.Protelio mažokai pas tokias.

Audra

Audra portretas
neikit Kaune i estetus ,nuokalnes gatvej,pasigailesit
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių