Vienintelis vaistas nuo nutukimo – mažiau maisto?

Visame pasaulyje didžiuliu greičiu auga nutukusių žmonių skaičius. Buvęs chirurgas McColl iš Didžiosios Britanijos teigia, kad gyventojai yra apgaudinėjami, sakant, kad nuo nutukimo gali apsaugoti sportas. „Vienintelis tinkamas vaistas yra nemokamas – tai mažesnis maisto kiekio suvartojimas“, - įsitikinęs medikas.

Vyras nutukimą pavadino šimtmečio liga: „Jis žudo milijonus, kainuoja milijardus, o iš tikrųjų vaistas yra nemokamas“.Lordo titulą turintis anglas apkaltino politikus, jog jie nepripažįsta, kad nutukimo priežastis – persivalgymas. 

„Pripažįstu, kad politikai neturi nurodinėti žmonėms kaip gyventis. Tačiau jų pareiga – kalbėti tiesą ir nurodyti teisingą kelią, - politikus kritikavo buvęs chirurgas. – Teigdami, kad nutukimo sprendimo būdas – sportas, politikai meluoja tautai. Vienintelis teisingas sprendimas – mažiau valgyti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip taip

taip taip portretas
maziau edu ir per savaite 4 kg numeciau,ot

Rozalija

Rozalija portretas
Tai įmanoma tik tokiu atveju, jei sveri gerokai virš 100 kg:). Normaliai nutukęs žmogus gali numesti iki 1 kg per savaitę. Stebuklų tikrai nebūna, tik maisto per daug būna:).

buciau nezinojes

buciau nezinojes portretas
gerai ,kad yra kas pasako,kad ,jei nori netukti,turi maziau valgyt.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių