Dešimtys tūkstančių vartotojų pranešė apie „Google“ paslaugų sutrikimus

  • Teksto dydis:

Dešimtys tūkstančių vartotojų pranešė antradienio naktį negalėję pasiekti įvairių „Google“ paslaugų, pranešė interneto ryšio sutrikimus stebintis tinklalapis „Downdetector“.

„Vartotojų pranešimuose nurodoma, kad „Google Maps“ veikimas buvo sutrikęs nuo 01.36 GMT (04.36 val. Lietuvos) laiku“, – tviteryje paskelbė „Downdetector“.

Daugiau nei 40 tūkst. vartotojų, įskaitant vartotojus JAV miestuose Niujorke ir Denveryje Kolorado valstijoje, pranešė apie trikdžius mėginant naudotis „Google“ paslaugomis, ypač žemėlapių paslauga ir paieškos varikliu.

Pasak „Downdetector“, po maždaug dviejų valandų pranešimų apie trikdžius pradėjo mažėti, tačiau kai kurie vartotojai ir toliau pranešė apie problemas, susijusias su prieiga prie „Google“ debesies ir kalendoriaus funkcijų.

„Žinome apie programinės įrangos atnaujinimo problemą <...> ir atsiprašome už nepatogumus“, – teigė „Google“ atstovas spaudai.

„Dirbome, kad greitai išspręstume problemą, o mūsų paslaugos vėl veikia“, – pridūrė jis.

„Twitter“ tinkle kai kurie vartotojai paskelbė 500-osios klaidos pranešimo, kurį išvydo mėgindami naudotis „Google“ ir kuriame buvo teigiama, kad serveris „aptiko klaidą ir negalėjo įvykdyti užklausos“, ekranines nuotraukas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių