Į Lietuvą atkeliauja naujausi „iPhone X”: kas džiaugsis pirmieji?

  • Teksto dydis:

Kas turi šansą tapti vienais pirmųjų išmaniojo telefono „iPhone X“ savininkais?

Tokią galimybę suteikia telekomunikacijų bendrovės „Telia“ – oficialaus „Apple“ atstovo Lietuvoje – ir tarptautinio žaidimo „Eurojackpot“ bendradarbiavimas.

Žaidėjams – 20 „iPhone X“

Atsižvelgiant į tai, kokia populiari visame pasaulyje yra „Apple“ produkcija, loterija „Eurojackpot“ tik Lietuvos žaidėjams siūlo išskirtinę progą tapti pirmaisiais, kuriems atiteks naujieji „iPhone X“. 

Kaip viskas vyks? Keturias savaites, nuo spalio 28 d. iki lapkričio 24 d., visi, perkantys „Eurojackpot“ bilietus, dalyvauja specialioje akcijoje, kurios metu galima laimėti net 20 „iPhone X”. Kiekvieną savaitę – po penkis tokius telefonus. Be to, kiekvienas laimėtojas iškart gaus ir 100 eurų telefono sąskaitos papildymą.

Naujasis „iPhone X“ pasižymi berėmiu ekranu. Jį ir telefono nugarėlę nuo skilimų ar subraižymų saugo tvirčiausias iki šiol išmaniųjų telefonų gamyboje naudotas stiklas. Čia taip pat įdiegta telefono atrakinimo „Face ID“ technologija. Pakaks žvilgsnio į ekraną ir klaviatūra bus atrakinta. Visų mėgiamos asmenukės nuo šiol taps dar geresnės – fotografuojant save naujuoju „iPhone X“, pirmas planas (žmogaus veidas) bus itin ryškus, o fonas – sulietas kaip niekada meniškai. Tuo pasirūpins priekinė „TrueDepth“ vaizdo kamera ir „Portrait Lighting“ efektas. Jaustukų mėgėjams – naujoji „Animoji“ funkcija. O telefonui išsikrovus nebereikės visur su savimi turėti laidinio kroviklio – „iPhone X“ nereikalingas įkrovimo laidas, galima naudotis belaidėmis įkrovimo stotelėmis ir kilimėliais.

Pirmasis žaidimas, kurio metu paaiškės pirmieji penki laimėtojai, vyks jau lapkričio 3 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerai pasirašė

Gerai pasirašė portretas
Pirmieji du komentatoriai taikliai save įvardino, geri parašai.

Abc

Abc portretas
kvailiai

pirmieji dziaugsis

pirmieji dziaugsis portretas
durniai...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių