Išmaniojo „Huawei P50 Pro“ apžvalga: modernus, stilingas, greitas

  • Teksto dydis:

Einantys metai technologijų pasaulyje pažeria ne vieną malonią staigmeną ir atskleidžia vietoje nestovintį progresą. Geras to pavyzdys – neseniai pasirodęs „Huawei P50 Pro“ išmanusis telefonas, galintis nustebinti net ir visko mačiusius išmaniųjų prietaisų entuziastus.

Nuo pat pirmųjų „Huawei P“ serijos modelių pasirodymų stebėjome, jog kiekvienas naujai pristatomas serijos telefonas yra puikus technologijų, estetikos ir išmaniosios fotografijos derinys. Šias tendencijas į naują lygį pakelia ir iki šiol pažangiausias „Huawei“ išmanusis telefonas „P50 Pro“.

Apžvelgiame penkis aspektus, labiausiai atspindinčius „Huawei P50 Pro“ privalumus:

1. Proveržį demonstruojanti kamera

Kokybiška kamera yra šiuolaikinio išmaniojo telefono būtinybė, skirta ne tik įamžinti įsimintiniausias akimirkas, bet ir sumaniai palaikyti ryšį su artimaisiais. Visgi naujasis „Huawei“ telefonas gali nustebinti ir kitose srityse.

Gamintojų nuotr.

„Huawei P50 Pro“ gamintojai siūlo dviejų matricų kameras su itin tiksliai realybėje esančias spalvas atkuriančiu 50 MP raiškos pagrindiniu objektyvu. Šalia pagrindinio objektyvo yra ir 40 MP nespalvota, 13 MP itin plataus kampo ir 64 MP teleobjektyvo kameros.

Visus kokybiškų asmenukių gerbėjus nustebins ir moderni, net ir smulkiausias detales perteikianti itin plataus 100 laipsnių kampo ir 13 MP raiškos priekinė kamera. Aukšta kameros raiška užtikrins išskirtinę nuotraukos kokybę, o didelės apimties kampas pravers, norint užfiksuoti plačią draugų kompaniją.

Išskirtinai kokybiškus „P50 Pro“ kameros rodiklius pasiekti padeda ir pokyčius mobiliosios fotografijos srityje perteikianti „XD Optics“ optinė vaizdo koregavimo technologija veikianti su „XD Fusion Pro“ vaizdo apdorojimo procesoriumi. Šios technologijos leidžia kurti nuotraukas su ryškiomis ir tiksliomis spalvomis bei maksimaliai subalansuotu dinaminiu diapazonu.

Be to, pagrindinė telefono kamera turi ir nuo 0,5 iki 100 kartų priartinantį periskopinį objektyvą bei modernią stabilizavimo technologiją, tad su šiuo prietaisu lengvai darysite aukščiausios raiškos nuotraukas, neatsižvelgiant į atstumą iki fotografuojamo objekto.

2. Pavyzdinis našumas

Modernus išmanusis telefonas turėtų išsiskirti ne tik labiausiai ištobulintomis fotografavimo savybėmis, bet ir galingu procesoriumi bei sklandžiu veikimu. Taigi, kuo vartotojus nustebins „P50 Pro“?

Naujajame „Huawei“ telefone įdiegta 8 GB operatyvioji darbinė atmintis, kuri drauge su pavyzdingu „Snapdragon 888 4G“ procesoriumi leidžia išnaudoti visą šiuolaikinių technologijų potencialą. Technologiniai rodikliai atsiskleidžia kartu su aukščiausios rezoliucijos standartus atitinkančiu 3D lenkto stiklo ekranu, perteikiančiu iki 1,07 mlrd. spalvų.

Šio telefono ekranas yra 6,6 colio įstrižainės bei palaiko 120 Hz atnaujinimo ir 300 Hz jutiklinio diskretizavimo dažnį, kuris leidžia mėgautis sklandžiu vaizdu tiek žiūrint vaizdo įrašus, tiek žaidžiant žaidimus. Be to, išmanias naudojimosi patirtis sustiprins ir du stereofoniniai garsiakalbiai, kokybiškai perteikiantys įvairių tipų garsus ar muziką.

3. Išskirtinė išvaizda

Kad tobulėjantys technologiniai parametrai geba sužavėti priminti nereikia, tačiau greta sumanių sprendimų vis labiau akcentuojama ir estetinės prietaisų ypatybės.

Kalbant apie dizainą, „Huawei P50 Pro“ išvaizdą Lietuvoje galima rinktis iš dviejų vienodai gerai atrodančių spalvų variantų: prabangios auksinės ir klasikinės juodos. Telefonas pasižymi ir originaliu kameros dizainu, kuris prietaisui suteikia išskirtinę ir elegantišką formą.

Be to, telefonas yra lengvas, sveria tik 195 g ir yra patogus laikyti, nes sukurtas taip, kad puikiai tilptų vienoje rankoje. „P50 Pro“ taip pat pasižymi atsparumu nepalankiems išorės veiksniams, pavyzdžiui, dulkėms ir vandeniui, kurį įrodo turimas IP68 sertifikatas.

Gamintojų nuotr.

4. Tvirtas ir patikimas

Greitai išsikraunanti išmaniojo telefono baterija neleidžia pilnavertiškai naudotis prietaiso funkcijomis, todėl telefono įkrovimas bei baterijos parametrai nusipelno atskiro dėmesio.

Šiuolaikinio išmaniojo telefono standartus atliepiantis „Huawei P50 Pro“ gali pasiūlyti 4360 mAh didumo bateriją, palaikančią 66 W laidinį ir 55 W belaidį „Huawei SuperCharge“ įkrovimą. Galinga baterija užtikrins, kad naudojant telefoną net ir visą dieną, būsite tikri, jog prietaisas neišsikraus tada, kai jo labiausiai reikia.

5. Novatoriški sprendimai

Lyginant išmaniuosius prietaisus vertėtų išskirti, kokias sumaniąsias funkcijas jie gali suteikti. Ypač tada, kai naujos kartos sprendimai gali reikšmingai pagerinti kasdienybę. Tad, kokias svarbias funkcijas atlieka naujasis „Huawei“ telefonas?

„P50 Pro“ palaiko „EMUI 12“ operacinę sistemą, todėl nesvarbu ar išmanųjį naudosite darbui, ryšio palaikymui ar pramogoms, įrenginys užtikrins sklandžias ir saugias naudojimosi patirtis. Išmanų veikimą užtikrina patogus valdymo skydelis, leidžiantis gauti greitą prieigą prie visų svarbiausių funkcijų, pavyzdžiui, muzikos atkūrimo, „Wi-Fi“ ar „Bluetooth“. Be to, moderni valdymo sistema rūpinasi ir patogiu išorinių prietaisų valdymu: kompiuterį, išmanųjį laikrodį ar belaides ausines galima susieti vos vienu piršto brūkštelėjimu.

Apibendrinant, išmanusis telefonas „Huawei P50 Pro“ – ne tik išsiskiria aukšta nuotraukų kokybe, bet ir pasižymi galingais techniniais duomenimis, verčiančiais stebėtis šio įrenginio galimybėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jokia cia ne apzvalga

jokia cia ne apzvalga portretas
o eilinis reklaminis straipsnis...

...

... portretas
Straipsnyje 'pamirso' pamineti kaip is sio Huawei negalesite naudotis dauguma Google paslaugu ;)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių