Berniukas dvi valandas laukė greitosios pagalbos automobilio ir mirė ant mamos rankų

Rusijos mieste Čeliabinske gyvenantis vaikas mirė ant mamos rankų. Jis net dvi valandas veltui laukė iškviestos greitosios medicinos pagalbos automobilio.

Apie tai praneša „Telegram“ kanalas „Ural Mash“. Teigiama, kad dešimties metų berniukas prastai pasijuto ketvirtadienį, gruodžio 8 dieną. Jis buvo tik ką grįžęs iš mokyklos.

Gydytoja vaikui nustatė virusinio susirgimo simptomus ir išrašė vaistų bei sirupo nuo kosulio. Tačiau berniuko sveikata negerėjo. Po kelių dienų, sekmadienį, moksleiviui temperatūra pakilo iki 39-ių.

Netrukus temperatūra vaikui staigiai nukrito – termometras rodė mažiau nei 36-is.

Tada sunerimo berniuko močiutė. 20.30 val. berniuko mama iškvietė greitąją medicinos pagalbą. Atvykstančio medikų automobilio šeima laukė dvi valandas, bet nesulaukė.

Galų gale mama nusprendė sūnų pati nuvežti į ligoninę. Tačiau joje berniuką atsisakė paguldyti ir patarė kreiptis į miesto ligoninę.

Vaiko nuvežti į nurodytą ligoninę nespėjo. Dešimtmetis vežamas į gydymo įstaigą mirė ant mamos rankų.

Kokia buvo berniuko mirties priežastis, neaišku iki šiol.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čia aš

Čia aš portretas
Tiesa veiksmas Vilnius, Santaros

Čia aš

Čia aš portretas
Nieko naujo, mūsų šalelėje taipat. Dar vienas pvz. 72metų moteris su nedidele temperatūra atvežama į klinikas, nes šeios gydytojas padarė visus įmnomus tyrimus ir priežastis kodėl laikosi temperatūra nerado. 10valandų prasėdi priimamajam ant suoliuko, pakyla temp.iki 39, vidurnaktis, ir dar vis ant suoliuko nei namo ne guldyt.Pradėjus pyktaut kodėl arba neguldoma, arba paleidžiama namo nes tiek laiko laikyt žmogų lai pakilus temp. ir nėra kur atsigult, paguldė į skyrių. Atgulėjo 10dienų, iš ligoninės negryžo... Reziumė gal būtų nevykus į ligoninę gal būtų pasveikusi namuose. Mirties priežastis neaiški. Niekas ten niekur neskuba nieko daryt. Jei liksi gyvas tai liksi jei ne tai ne, tai čia tavo problemos žmogau, ne sistemos ir visa tai mūsų šalyje.

O kas kitaip?

O kas kitaip? portretas
(3 dalis) ... dar po valandos aš jau mašinoj pakeliui namo. Tiek tereikėjo, kad pasceikčiau. O kaip supratau iš sesutės, kuri mane vežė skrandžio plaut, jie ten susigalvojo, kad aš kažko apsirijau, kad nusižudyt... Tai net jei tokia absurdiška nesamonė ir būtų tiesa - ar tokiu atveju nereikėtų kaip tik skubos tvarka skrandžio plaut, o ne švitinimais per naktį užsiiminėt, nes laiko akivaizdu, lad turėjo. ( veiksmas pora metų iki karantino). Tai galim rašinėt kaip pas tuos rašistus blogai su medicina, bet gal susitvarkykim patys savo kieme?
VISI KOMENTARAI 64

Galerijos

Daugiau straipsnių