Lokys prasibrovė į kepyklą ir pavogė 60 keksų

Konektikuto valstijos Avono mieste (JAV) lokys prasibrovė į kepyklą ir pavogė 60 keksų.

Apie tai praneša „NBC Connecticut“.

Gegužės 24-osios rytą „Taste By Spellbound“ kepyklos darbuotoja buvo įmonės garaže. Ji krovė iškeptą produkciją į furgoną.

Netikėtai moteris išvydo, kad į patalpas prasibrovė lokys. Darbuotoja pradėjo šaukti ant gyvūno, taip bandydama jį išgąsdinti. Lokys kelis kartus buvo nuėjęs nuo garažo, tačiau vėliau vėl grįždavo ir bandydavo iš furgono ištraukti keksus.

Tada moteris nubėgo į virtuvę, uždarė duris ir tvirtai jas laikė, kad išsigelbėtų nuo galimo užpuolimo.

Kepyklos savininkė, sužinojusi apie įvykį, paskambino policijai. Per tą laiką lokys spėjo įlįsti į furgoną ir iš galinės furgono sėdynės ištraukti dėžutę, kurioje buvo 60 keksų. Nekviestas svečias ištuštino dėžutę, o kai atvyko policija, jau buvo dingęs.

Per incidentą niekas nenukentėjo. Policijos pareigūnai apžiūrėjo įvykio vietą ir įsitikino, kad lokys pabėgo į mišką, o vietos gyventojams pavojaus nėra.

„Per pastaruosius trejus darbo metus buvo daug kartų, kai mums tekdavo bėgti iš gatvės, nes šiukšliadėžėje sėdėdavo lokys. Mes visada juokaudavome, kad kuris nors lokys kada nors ateis čia. Tai būdavo juokeliai. Iki vakar dienos… Lokys taip ir padarė“, –  pasakojo kepyklos savininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

??

?? portretas
Ko gero nurašė ant lokio. Pritaikys metodą ir Lietuvoje

Anonimas

Anonimas portretas
Nereikėjo iš lokio miškų vogti. Lokiai irgi valgyti nori ir nori valgyti gerai...

jolanta

jolanta portretas
noriu tokio
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių