Mergaitė iš Kalifornijos gavo licenciją auginti vienaragį, jei tokį ras

Mergaitė, vardu Madeline (Madelain), turinti lakią vaizduotę ir puikiai suvokianti, kaip biurokratija gali sužlugdyti svajones, paprašė Los Andželo gyvūnų kontrolės tarnybų išduoti licenciją turėti vienaragį, jei jai pavyktų tokį surasti.

Pirmasis tokio pobūdžio leidimas buvo išduotas, bet su tam tikromis sąlygomis – mitinis padaras turės gauti pakankamai saulės šviesos, mėnulio spindulių ir vaivorykščių, o jo ragas bent kartą per mėnesį turės būti nupoliruotas minkšta šluoste.

Apygardos Gyvūnų priežiūros ir kontrolės departamento direktorė Marcia Mayeda (Maršija Majeda) išsiuntė mergaitei širdies formos rožinį metalinį ženkliuką su užrašu „Nuolatinė vienaragio licencija“ ir baltą pūkuotą žaislinį vienaragį rožinėmis ausimis, violetinėmis kanopomis ir sidabriniu ragu.

Departamento atsakymas atėjo po to, kai mergaitė praėjusį mėnesį parašė trumpą laišką: „Miela Los Andželo apygarda, norėčiau gauti jūsų sutikimą, kad galėčiau savo kieme laikyti vienaragį, jei tokį rasiu.“

M. Mayeda pagyrė mergaitę už jos „atsakingumo jausmą gyvūnų nuosavybės atžvilgiu ir išankstinį kreipimąsi dėl leidimo“, taip pat už tai, kad ji apgalvotai apsvarsto reikalavimus suteikti gyvūnams tinkamus namus.

Agentūra savo socialinių tinklų paskyrose paskelbė susirašinėjimo, licencijos, medaliono ir pliušinio žaislo nuotraukas. Mergaitės pavardės ten nesimato.

Pagal vienaragio įsigijimo sąlygas taip pat reikalaujama, kad visi gyvūnui puošti skirti blizgučiai būtų netoksiški ir biologiškai suyrantys, o jis pats bent kartą per savaitę būtų šeriamas arbūzu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

xx

xx portretas
ir kam toli ieskot? Tegul atvaziuoja i lietuva ir ugina simonyte.Aisku ne tokia grazi kaip foto,bet vis tiek kumele....

gaila mergaites su LGBTQ-istu suzalota

gaila mergaites  su LGBTQ-istu suzalota portretas
psichika , sudarkytu gyvenimu , samprata.... beje toks pats likimas laukia visu lietuvos vaiku, iskrypusiu psichu ateitis....

amoraliu invalidu salis

amoraliu invalidu salis portretas
kokiu tik yra pasaulyje invalidu salis, vemti vercia sita pe derast ines ideologijos irstva.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių