Moteris nuo vyro nuslėpė didelę išloštą sumą ir išėjo pas kitą

Vyras iš Tailando apkaltino mylimąją tuo, kad ji nuslėpė nuo jo loterijoje išloštą didelę pinigų sumą ir išėjo pas kitą vyrą.

Apie tai pranešė asiaone.com.

Narinas ir Chaweewan civilinėje santuokoje pragyveno 20 metų, jie susilaukė trijų dukterų. 2014 metais šeima išvyko uždarbiauti į Pietų Korėją, nes turėjo 2 milijonų Tailando batų (apie 54 tūkst. eurų) skolą.

Vėliau 43-ejų metų Chaweewan grįžo į Tailandą, kad galėtų rūpintis vaikais. Vyras ir toliau liko dirbti užsienyje.

Kartą dukterys Narinui pasakė, kad Chaweewan loterijoje išlošė 12 milijonų batų (324 tūkst. eurų). Apie tai sužinojęs vyras pabandė susisiekti su moterimi, tačiau pastaroji jo norą ignoravo.

Tada Narinas atvyko į Tailandą, kad galėtų pasikalbėti su Chaweewan. Tačiau atvykęs jis sužinojo, kad moteris visai neseniai ištekėjo už kito vyro.

„Mane ištiko šokas, nežinojau, ką daryti. Buvau labai nusivylęs. Nesitikėjau, kad žmona, kartu pragyvenusi 20 metų, taip pasielgs“, – pasakojo Narinas.

Pasak vyro, jo banko sąskaitoje liko tik 60 tūkst. batų (1620 eurų), nes jis kiekvieną mėnesį pervesdavo pinigus žmonai.

Vyras kreipėsi į žinomą advokatą ir tikisi įrodyti savo teisę į dalį išloštų pinigų. Narinas pabrėžė, kad giminės ir draugai žinojo apie jo ir Chaweewan santykius, nors jie ir neturėjo oficialaus sutuoktuvių liudijimo.

Moteris neigia kaltinimus. Ji padavė Nariną į teismą, kaltindama jį melu. Chaweewan tvirtina, kad prieš kelerius metus vyras pats telefonu nutraukė su ja santykius. Pasak jos, tai žinojo ir kaimynai.

Moteris tvirtina, kad vyras meluoja, jog kas mėnesį šeimai pervesdavo po 27 – 30 tūkst. batų (730 – 810 eurų). Iš tikrųjų dukros gaudavo tik po 3 – 4 tūkst. batų (81 – 108 eurus).



NAUJAUSI KOMENTARAI

vat tai

vat tai  portretas
kur.......va.

Štai kaip būna

Štai kaip būna portretas
Liko vyras be žmonos ir be batų.

Nebuvo susituokę, kartu negyveno

Nebuvo susituokę, kartu negyveno portretas
Gali atsiimti tai ką siuntė, ne daugiau. Jei įrodys, kad siuntė moteriai, o ne dukroms. O moteris tiesiog norėjo ištekėti ir ištekėjo. Dabar jei ką išloštų, būtų bendras turtas su vyru. Ir Lietuvoj daug sugyventinių, kurie be santuokos namus su kažkuo kūrė, lieka ant ledo kai meilė baigiasi
VISI KOMENTARAI 24

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių