Moters kerštas: užklupusi savo vyrą su meiluže, ištempė ją nuogą į gatvę ir suspardė

Ufos miesto (Baškirija) gyventoją nuogą ištempė į gatvę ir suspardė už santykius su vedusiu vyru.

Apie tai pranešė portalas ufa1.ru.

Taip pasielgė vedusio vyro žmona, aptikusi sutuoktinį su meiluže. Muštynes užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros. Incidento dalyvės buvo girtos.

Vaizdo įraše matyti, kaip dvi moterys už plaukų iš namo laiptinės ištempia nuogą moterį, o vėliau viena iš jų ima nelaimėlę spardyti ir šaukti. Pasirodo, kad mušeika labai supyko dėl savo vyro, kuris ją išdavė su meiluže. Todėl išvydusi nemalonią sceną, ji sukūrė keršto planą.

Įtūžusi moteris nuėjo pas seserį. Pas meilužę sugrįžo jau abi seserys, kurios ir surengė egzekuciją. Kai praeiviai ėmė drausminti, sakydami, kad spardoma moteris gali numirti, vyro išduota dama pradėjo šaukti: „Užmušiu! Žinos, kaip miegoti su svetimu vyru“!

Dabar policija ieško nukentėjusios moters. Užkluptas vyras nenori sakyti, kas ji. Keliama versija, kad sumušta moteris taip pat yra ištekėjusi, arba vyras bijo, kad žmona gali dar daugiau sužinoti apie jo „žygius“.

„Šiuo metu vyksta tyrimas ir tikslinamos konflikto aplinkybės“, – situaciją pakomentavo Baškirijos vidaus reikalų ministerija.

Beje, prieš kelis mėnesius Ufoje policijos darbuotoja buvo sumušusi savo vyro meilužę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vatnikai

Vatnikai portretas
Eik nahui su savo rusija

Anonimas

Anonimas portretas
Normaliai sutvarke konkurente, skia.

geda žurnalistams

geda žurnalistams portretas
kodel žurnalistai skaito ir žiūri rusijos tv kanalus ir kiša mums visokius šiukšlynus … rašykite daugiau teigiamų straipsnių o ne apie girtų bobų smurtą iš rusijos
VISI KOMENTARAI 86

Galerijos

Daugiau straipsnių