Nedelsė: jaunikis su nuotaka išsiskyrė tiesiog per vestuves

Komiška istorija įvyko Irako sostinėje Bagdade. Vietos civilinės metrikacijos skyrius jau įregistravo pačias greičiausias šiais metais skyrybas.

Vargu, ar kam pavyks „sumušti“ šį rekordą, nes jaunikis oficialiai išsiskyrė su nuotaka per pačias vestuves. Apie tokią neįtikėtiną istoriją rašo gulfnews.com.

Situacijai komiškumo dar labiau prideda tokio sprendimo priežastis. Pasirodo, viskas … dėl dainos.

Per vestuves, kai oficiali dalis baigėsi ir atėjo laikas sveikinimams ir pasisakymams, scenoje pasirodė jaunoji. Tikriausiai mergina nusprendė iš karto parodyti, kad dabar, kai santuoka jau įregistruota, namuose šeimininke jausis ji.

Todėl jaunoji sušoko skambant Sirijos atlikėjos Lamis Kan – Mesaytara dainai, kuri išvertus reiškia „Aš dominuoju“.

Tačiau jaunikiui ir jo šeimai, akivaizdu, matriarchato idėjos nepatiko. Jie nuotakos pasirodymą įvertino kaip provokaciją.

Jaunikis nematė reikalo nieko aptarinėti – jis iš karto kreipėsi į administraciją, kad santuoka būtų kuo greičiau nutraukta.

Kas taip galėjo supykdyti vyrą? Pacituosime dainos fragmentą.

„Aš dominuoju, ir tu gyvensi pagal mano griežtas taisykles.

Aš paliksiu tave, vos tu pažiūrėsi gatvėje į kitą merginą.

Taip, mielasis, aš tave kontroliuosiu visur.

Kol tu su manim, tu gyvensi pagal mano taisykles – aš tave įspėjau“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytulis

Vytulis portretas
Manau reiktų nustatyt daug griežtesnius reikalavimus norint tuoktis, ilgų ir rimtų paruošiamųjų kursų mažiausiai 1 metų ar minimum 100 paskaitų, nuo 21 metų ir be abejo aptarus kiek įmanoma daugiau dalykų, dėl katrų nenorėtų kategoriškai kartu gyventi nors vienas jų. Čia kaip ir viskas paprasta ji norėjo dominuoti, jam kaip ir kiekvienam normaliam vyrui tai kategoriškai nepriimtina. Tiesiog dar net prieš susižadant manau ji privalėjo tai jam pasakyti ar dar bent keletą metų nutylėti, tada būtų niekas net nesureikšminę išsiskyrimo, bet sudaryti specifines sąlygas išsiskirt po pusvalandžio tai jau tiesiog kvailystė, gal ji kvaila per visą galvą ar tiesiog norėjo iš jo pasityčioti. Pas mane giminėj yra pusė podkablučnykų, bet kadangi jiems taip tinka, ok. Man tai irgi netiktų!

Patyręs

Patyręs portretas
Tallach, Tallach, Tallach!

R.

R. portretas
Puikus sprendimas. Nesigailės niekada.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių