Vyras namo savininkui už nuomą nemokėjo metus ir pavertė namus kiaulide

Didžiosios Britanijos gyventojas net negalėjo susapnuoti, kiek patirs nemalonumų, kai išnuomojo savo namą vienam vyrui. Prieš išsikraustydamas nuomininkas savininkui telefonu išsiuntė žinutę, kad paliko „nedidelę netvarką“. Tačiau tai, ką namo savininkas išvydo, jį šokiravo.

Šia nemalonia istorija pasidalijo 29-erių metų Freddie Gilliumas-Webbas iš Hampšyro, rašo „Daily Mail“. Vaikinas dirba kanalizacijos sistemų ir valymo paslaugų kompanijoje, todėl buvo matęs daugybę neįtikėtinai užleistų, purvinų namų, bet šis pamatytas vaizdas sumušė visus rekordus.

Su vaikinu susisiekė gyvenamųjų patalpų savininkas ir paprašė pagalbos. Paaiškėjo, kad nuomininkas gyveno jo name net metus visiškai nemokėdamas pinigų.

Maža to, nuomininkas labai suniokojo namus, dėl ko savininkas patyrė maždaug 11 800 svarų nuostolių.

Kiekvieną kartą, kai tik namo savininkas norėdavo atvažiuoti pas nuomininką išsiaiškinti situaciją, šis sugalvodavo įvairių istorijų, kad susitikimas neįvyktų, nes bijojo, kad vyras pamatys, kaip atrodo jo suniokotas turtas.

O įeiti į namus be nuomininko sutikimo ar jam nesant, savininkas negalėjo dėl Didžiosios Britanijos įstatymų. Galų gale po metų vargšeliui pavyko iškraustyti įžūlų nuomininką. Šis išvyko, o savininkui telefonu išsiuntė žinutę, kad truputį prišiukšlino rašo „Daily Mail“.

Vaizdas, kurį pamatė namo savininkas, atėmė žadą. Visur ant grindų mėtėsi supuvęs ir supelijęs maistas, nuorūkos ir alaus skardinės. Visa tai iškuopti pasamdytas Freddie suskaičiavo apie 8 tūkstančius skardinių.

Vonia buvo purvina ir visiškai surūdijusi, tualeto unitazas suskaldytas ir pilnas fekalijų.

Freddie sugaišo tris dienas, iš viso 30 valandų, kad sutvarkytų baisų nuomininko „palikimą“. Per tą laiką vaikinas išnešė šimtą didžiulių šiukšlių maišų, išvalymui jam prireikė dešimt butelių su chloru.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Anglai nepatikimi

Meno nesuvokiate?

Meno nesuvokiate? portretas
Jis tą PERFORMANSĄ IŠTISUS METUS KŪRĖ! Buto savininkas turi jam už tai sumokėti!

birža

birža portretas
per vieną užsienio TV rodomos dokumentinės serijos apie nuomininkus ir nuomotojus JK. Taigi, per metus nuomininkai lieka nuomotojams skolingi apie milijardą svarų sterlingų, o remonto darbams nuomotojai išleidžia apie 43 milijardai svarų sterlingų, nemokių nuomininkų iškraustymas ne mažiau nei 1000 ir tai gali trukti mėnesių mėnesius. Nuostoliai laaabai dideli be šansų juos kada nors susigrąžinti
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių