Vyras padėjo meilužei nužudyti sutuoktinį ir inscenizavo savo pagrobimą

Indijos gyventojas padėjo savo meilužei nužudyti vyrą ir nusprendė inscenizuoti savo pagrobimą. Taip jis norėjo suklaidinti tyrėjus.

Apie šį įvykį rašo indianexpress.com.

Vyras, vardu Kamalkantas, mirė rugsėjo 19 d. dėl vidaus organų pažeidimų. Prieš tai jis skundėsi pilvo skausmais. Per tą laiką, kai vyras buvo gydomas, paaiškėjo, kad jo kraujyje aptikta didelis kiekis arseno ir talio.

Vyro mirtis sukėlė įtarimų indo šeimai, nes jo motina Sarladavi mirė rugpjūčio 13 d. nuo panašių ligos simptomų.

Spalio mėnesį byla buvo perduota kriminalinei policijai. Tyrėjai mano, kad Kamalkanto žmona Kavita Shahir ir jos meilužis Hiteshas Jainas įberdavo į Kamalkanto maistą nuodų.

Vėliau H. Jainas, kurį policija iškvietė apklausai, išsigando atpildo ir pabandė tyrėjus nukreipti neteisinga linkme. Jis inscenizavo savo pagrobimą. Nusikaltėlis netikėtai dingo ir savo draugui nusiuntė garso įrašą, kuriame teigė, kad nežinomi asmenys jį pagrobė, primušė ir išmetė pakelėje.

H. Jainas įraše tvirtino, kad jo automobilis sudaužytas.

H. Jaino draugas ir giminaičiai pranešė apie įvykį policijai. Pareigūnams pavyko nustatyti tariamai pagrobtojo buvimo vietą.

Vyras buvo paguldytas į ligoninę. Jo kūne matėsi daug žaizdų.

Ligoninėje policija apklausė H. Jainą. O spalio 26-osios rytą kelių policija surado jo automobilį. Vyras pareiškė, kad ruošėsi su kažkuo susitikti, o tuo metu jį užpuolė du žmonės.

„Jo pasakojimas buvo nelogiškas, jis aiškiai nervinosi. Apklausiamas vyras keitė parodymus. Mes išsiaiškinome, kad jis pats save sužalojo“, – pareiškė vienas policijos pareigūnas.

Inscenizuodamas savo pagrobimą vyras siekė suklaidinti policiją, kad ji netirtų Kamalkanto nužudymo. Tačiau policija suėmė J. Jainą ir jo meilužę. Pareigūnai tiria, kaip Kavita ir H. Jainas prisidėjo prie Kamalkanto motinos mirties.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau, kad

Manau, kad portretas
Gyvuliai jie

Anonimas

Anonimas portretas
Kas per žmonės. Kas jų galvose

Psichol.

Psichol. portretas
Kam žudyti vienas kitą, jeigu meilės nebeliko.Tas kas pirmas tapo neištikimu ,atrado kitą žmogų ,pasakyk atleis ir viso gero.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių