Festivalis „M.A.M.A. vasara“ suburs visus šios vasaros hitų atlikėjus į vieną sceną

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 28 d. Raudondvaryje, įvyks festivalis „M.A.M.A. vasara 2021“. Paskutinįjį vasaros šeštadienį vyksiantis renginys vienoje scenoje suburs scenos žvaigždes, tarp kurių ir visų šios vasaros hitų autorius – čia nuskambės Vaidas Baumila ir „Kunigunda, Jazzu ir jos daina „Vasara“, o Justinas Jarutis su Jessica Shy atliks kūrinį „Rugpjūtis“.

„Labai simboliška, kad vasariškiausiame festivalyje, Raudondvaryje, turėsime visus hitų atlikėjus. Panašu, kad tai bus vienintelis įvykis, kuriame tai bus galima išgirsti“, – teigia organizatoriai.

Pirmuoju vasaros hitu tapusi V. Baumilos daina „Kunigunda“, panašu, kad yra žinoma kiekvienam lietuviui. Šiai dainai yra sukurta daugybė memų, o be jos neapsieinama nei viename vakarėlyje.

V. Baumila – „Kunigunda“

 

 

Atlikėjas viską, kas dedasi su daina, vertina pozityviai ir džiaugiasi, kad pavyko sukurti hitu tapusią dainą.

„Žmonių reakcijas vertinu tikrai teigiamai ir kartu su visais prie dainos prisidėjusiais kūrėjais esame kukliai sujaudinti. Tikrai džiaugiamės dainos sėkme. Manau, kad kiekvieno kūrėjo svajonė yra sukurti ką nors, kas būtų ne tik hitu, bet ir tam tikra prasme kultu“, – dalijasi V. Baumila.

Antrasis vasaros hitas – Jazzu kūrinys „Vasara“ dienos šviesą klausytojams išvydo prieš kiek mažiau nei mėnesį, tačiau pavadinimas sufleravo, kad tai taps vienu populiariausių šios vasaros kūrinių.

Jazzu – „Vasara“ 

 

„Šią dainą norėjosi išleisti kuo greičiau. Po visų karantinų, depresijų, tamsos ir atskirties, norisi skelbti žmonėms, kad pagaliau galime būti kartu ir drauge kurti stebuklą. Man atrodo, daina „Vasara“ yra geras startas, kai po devynių mėnesių grįžti ant scenos, nes ji pakuria nuotaiką. Sakoma „parduotos vasaros“, bet aš vasaros neparduodu – aš pati jai atsiduodu. Nusprendžiau, kad tai bus geriausia vasara mano gyvenime“, – kalbėdama apie kūrinį pasakoja Jazzu.

Romantiškąjį J. Jaručio ir Jessicos Shy kūrinį „Rugpjūtis“ simboliškai bus galima išgirsti festivalyje „M.A.M.A. vasara 2021“ rugpjūčio 28 d. Pasak, dainos kūrėjų, rugpjūtis apskritai yra magiškas mėnuo, kupinas asmeninių patirčių.

J. Jarutis ir Jessica Shy – „Rugpjūtis“ 

 

 

„Rugpjūčio žvaigždėtas dangus, šiltas oras ir saulėlydžiai yra tiesiog užburiantys. Visi kažkada turėjome savo vasaros simpatiją, su kuria teko atsisveikinti“, – mintimis dalijasi J.Jarutis.

Beveik 10 valandų truksiančioje muzikinėje programoje be V. Baumilos, Jazzu, J. Jaručio bei Jessicos Shy bus galima išgirsti ir „The Roop“, Vidą Bareikį, „jautì“, Gabrielę Vilkicytę, „Flying Saucer Gang“, Omertą, Ironvytą, Jovani ir kitus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių