Grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ koncertuose – Dileta ir latvių grupė „Very Cool People“

  • Teksto dydis:

Grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ šiuo metu koncertuose pristato naują dainą „Nulipk nuo telefono“, kurią įrašė ir atlieka kartu su Dileta. Šįvakar grupė kartu su Dileta pasirodys Kaune, „Kauno oazėje“, šeštadienį, kovo 12 dieną – Palangos koncertų salėje.

Pirmą kartą „Nulipk nuo telefono“ nuskambėjo praėjusį savaitgalį Vilniuje vykusiame koncerte muzikos klube „Legendos“. Šiandien grupė dalinasi šio pasirodymo įrašu. Visose muzikos platformose naujasis kūrinys pasirodys kovo 18 dieną.

„Tai – smagus kūrinys su gera mintimi. Buvo labai įdomu ieškoti tinkamos manieros, nuotaikos ir derančių prie grupės prieskonių“, – dalinasi įspūdžiais Dileta. „Džiaugiuosi bendru darbu su šiais talentingais ir kūrybingais žmonėmis. Ši nauja ir labai įdomi patirtis leido atrasti naujų spalvų ne tik scenoje, bet ir savyje.“

Diletą bus galima išvysti artimiausiuose grupės koncertuose Kaune ir Palangoje. Ir tai dar ne visos staigmenos, kurias „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ paruošė klausytojams. Šio šeštadienio koncertą Palangos koncertų salėje pradės svečiai iš Latvijos – grupė „Very Cool People“.

„Labai džiaugiamės, kad jau po kelių dienų Palangoje koncertuosime savo „braliukams“ su savo „braliukais“. Kaskart atvykdami pas jus džiaugiamės lietuvių publikos priėmimu. Šiais laikais labai svarbu parodyti, kad esame visi kartu“, – teigia grupės „Very Cool People“ muzikantai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dvokiantys dantys

Dvokiantys dantys portretas
yra Pažaislio festivalio žvaigždės-taip ir gyvuliuoja Kaunas tipo kultūros sostinė.Gėda ir pasakoti kolegom užsienyje kad klasikinės muzikos festivalis taip degradavo nors siurbia babkes iš valstybės nemenkai.

ww

ww portretas
teslagalviai zudyka Kaspirovdki rellamoja
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių