Į Lietuvą atvyksta „Eurovizijoje“ antrąją vietą laimėjusi prancūzė B. Pravi

  • Teksto dydis:

Visos Europos širdis suvirpinusi lyriškoji atlikėja Barbara Pravi atvyksta į Lietuvą. Šių metų didžiausiame Europos muzikos konkurse „Eurovizija“ iškovojusi antrąją vietą ir vos nusileidusi nugalėtojų grupei „Maneskin“, surengs du pasirodymus. Oficialiai patvirtinta, kad žinoma atlikėja vasario 5 d. koncertuos Kauno „Žalgirio“ arenoje, o vasario 6 d. – Vilniuje, „Compensa“ koncertų salėje.

Prancūzijos atlikėja, muzikos kūrėja ir aktorė B. Pravi pirmą kartą atvyksta į Lietuvą. Paryžiuje gimusi ir gyvenanti žinoma atlikėja po sėkmingo pasirodymo „Eurovizijos“ dainų konkurse tapo žinoma ne tik savo šalyje, bet ir visoje Europoje. Savo tikrumu, balso subtilumu ir lyriškumu pavergusi žiūrovų širdis, įteptame koncertų grafike, šalies renginių organizatorių kvietimu, surado vietos Lietuvai ir sutiko surengti du išskirtinius koncertus.

Menininkų ir muzikantų šeimoje gimusi Barbara yra išleidusi tris EP albumus: Barbara Pravi (2018 m.), „Reviens pour l’hiver“ (2020 m.) ir „Les prières“ (2021 m.), o visai neseniai naują pilno metro albumą „On n’enferme pas les oiseaux“. Dainininkė atvira, labai norėjo pristatyti naujus kūrinius ir nepaskęsti tik koncertinėje veikloje.

Barbara Pravi – Saute 

Naujausiame Barbaros darbe – albume „On n’enferme pas les oiseaux“ užkoduota paukščių simbolika, kaip laisvės simbolis. Naujo pozityvaus albumo dainas melomanai išgirs ir Lietuvoje.

Prancūzę Europoje išgarsino ir daugybės gerbėjų liaupsių Lietuvoje sulaukęs kūrinys „Voilà“, kuris visose pasiklausymo platformose turi rekordinius perklausų kiekius. Pačiai B. Pravi artimas kūrinys pasakoja apie atlikėją, ilgai buvusią šešėlyje, tačiau norinčią užkariauti sceną ir pasidalinti savo dainomis su pasauliu. Kūrėja įkvėpimo sėmėsi iš šansono žanro ir tokių atlikėjų kaip Jacques'as Brelis ir Edith Piaf.

Barbara Pravi – Voilà 

Išankstinė bilietų prekyba prasideda jau šiandien, vieša prekyba startuos šį trečiadienį, spalio 27 d. 8 valandą ryto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha cha cha --,,onaniste ,, ko taip susinervinai

cha cha cha --,,onaniste ,, ko taip susinervinai portretas
geriau issitrauk is subines rodomajy pirsta apsciulpk ir nusiramink.....

Anonimas

Anonimas portretas
Ruskiu pydare ir prigozino troli,nusiskusk savo ortodoksine lopeta ,.kad neatrodytum mulkiu al -kajedos

matomai barzda

matomai barzda  portretas
jau nusiskutus....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių