J. Timberlake’o koncertas Kaune paplonins kišenes: viešbučių kainos – didesnės nei bilietų

  • Teksto dydis:

Norintiems apsistoti kitų metų birželį Kaune, kuomet vyks pasaulinės pop žvaigždės Justino Timberlake‘o  koncertas, regis, teks paploninti kišenes.

Pirmadienį paskelbus, kad atlikėjas kitų metų birželio 6 dieną koncertuos Lietuvoje, Dariaus ir Girėno stadione, laikinosios sostinės viešbučių kainos šoktelėjo kone keturgubai. O jau antradienio pavakarę platforma „Booking“ skelbė, kad pasirodymo dieną liko tik 10 proc. laisvų nakvynės vietų.

Vieša prekyba į J. Timberlake'o turo koncertą prasidės rugsėjo 27 d., 10 val. ryto, tačiau J. Timberlake'o gerbėjams „Mastercard“ dovanojo išskirtinę galimybę įsigyti bilietus į koncertą keliomis dienomis anksčiau. Panašią privilegiją turės ir „Live Nation Lietuva“ klubo nariai – jie tą galės padaryti nuo šio ketvirtadienio, panaudodami specialų kodą.

Bilietus platinančioje svetainėje skelbiama, kad norintys išgirsti J. Timberlake'ą birželio 6-ąją Dariaus ir Girėno stadione turės mokėti nuo 90,5 iki 295,5 eurų.

LNK reportažas:

 

 

Pigiausi bilietai – stovimame sektoriuje. Jie kainuoja 90,5 eurų. Norintys koncertą stebėti iš arčiau scenos esančio stovimo sektoriaus, už bilietą turi sumokėti 155,50 eur. Fanų zonos bilietai kainuoja 125,5 eurų.

Vietų sėdimame sektoriuje kainos svyruoja nuo 105,5 iki 155,5 eurų. Brangiausias bilietas siekia 295,5 eurus, jį įsigyti gali žmonės, norintys mėgautis renginiu sidabrinėje VIP zonoje.

Tiesa, regis, žmonės nepatingėjo iš anksto pasirūpinti ir nakvyne. Nuomos platformoje skelbiama, kad antradienio pavakarę nakčiai iš birželio 6 į 7 dieną liko tik 10 proc. apgyvendinimo įstaigų.

O ir jų kainos stebina.

Pigiausias, kaip nurodo nuomotojai, 2 km nuo centro nutolęs dvivietis numeris už 100 eurų.

Svečių namuose, kurie nutolę 1,6 km nuo centro, dviem asmenims teks susimokėti net 182 eurus.

Tačiau, jei norisi prabangos, siūlomi apartamentai ir už tūkstantį eurų.
 

Palyginimui, kitą savaitgalį šių apartamentų kaina nakčiai siekia kiek daugiau nei 200 eurų.
 

Savo mintimis apie būsto nuomos kainas dalijosi ir muzikos atlikėjas Aras Vėberis.

Tokia situacija būsto nuomos rinkoje nėra naujiena – pasaulinių žvaigždžių apsilankymai bene visada pakelia paklausą, o ir kainas.

Pavyzdžiui, paskelbus, kad pasaulinė žvaigždė britas Edas Sheeranas surengs vienintelį pasirodymą Baltijos šalyse, sukėlė masinę paniką. Bilietai į Kauno Dariaus ir Girėno stadioną buvo išgraibstyti per pusdienį, kitą dieną paskelbtas papildomas šou irgi beveik išparduotas, viešbučių kainos šovė į nematytas aukštumas. Pigiausia para ne centriniame rajone prasidėjo nuo pusės tūkstančio eurų.

LNK.LT primena, jog birželio 6 dieną Kauno Dariaus ir Girėno stadione pirmą kartą Lietuvoje koncertuos pasaulinė muzikos superžvaigždė Justin Timberlake.

Dainininkas atvyks su savo „The Forget Tomorrow World Tour‘‘ koncertiniu turu.

Muzikos prodiuseris Lauras Lučiūnas pakomentavo, ką reiškia Lietuvai J. Timberlake'o atvykimas ir ar Lietuva jau geba prisikviesti pačius ryškiausius atlikėjus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo  portretas
Vilnius gal ir turės 1000 vietų stadioną. Šalčininkuose......:))))))

jeigu

jeigu portretas
reikia nuomuotis chata, del to vidutinioko dainininko koncerto, tai reiskia cia ne kaunieciai varys sniurais i ta jo koncerta, cia visi vilnieciai,zydrieji, belyciai ir kt.misrunai gali moketi tokias sumas uz viena nakvyne, nebent pusrycius patieks merguzele pagal iskvietima ir aptaunaus visokiom pozom

Vargšai iš bado mirštantys

Vargšai iš bado mirštantys  portretas
Lietuviai, oi, kokie vargšai ,kaip Lietuvoje bloga gyventi
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių