KTU studentų miestelis Kaune nušvis meno kūriniais

  • Teksto dydis:

Kauno technologijos universiteto (KTU) studentų miestelyje penktadienį prasideda „13.7 Šviesų festivalis“, per kurį ši miesto dalis nušvis meno kūriniais.

Kaip pranešė KTU, bus įrengtos aštuonios interaktyvios šviesos instaliacijos, o renginio lankytojai turės galimybę sukurti dar 100 atskirų šviečiančių elementų, susijungiančių į paskutinę festivalio instaliaciją. Festivalio metu vyks kūrybinės dirbtuvės, koncertai.

KTU studentų miestelyje išsidėsčiusiomis šviesos instaliacijomis bei vizualizacija, apšviesiančia KTU X rūmus, Studentų g. 48A pastatą, dalyviai grožėtis galės kiekvieną festivalio vakarą nuo 19 valandos. Festivalis vyks iki spalio 1-osios.

Pasak pranešimo, iš projekto į šventę išaugusi idėja brandinta KTU studentų organizacijos „Kartočiau“ ir alumnų, o prie jos įgyvendinimo prisidėjo lietuviškos ir tarptautinės kompanijos.

Organizatorių nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Boba

Boba portretas
Gal ir smagu būtų jei aplink KTU gyvenantys žmonės galėtų bent 1:00 val. nakties eiti miegoti, o ne duženų klausyti. :)

O tai elektrikos

O tai elektrikos portretas
Jau netaupome šviečiam dieną ir naktį, o iš rozetės kištuką reik ištraukt, tai sutaupysime apie 100 eurų!!! Ot gerai ot gerai, kad laukuos dar yr šiaudai!!!

:)

:) portretas
Spalvotas mianas..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių