L. Rastokaitė ir J. Bareikis kviečia į Holivudo dainų koncertus Pažaislyje ir Vilniuje

  • Teksto dydis:

Birželio 15 d. 19 val. koncertų cikle „Pažaislio liepų alėjos vakarai“ svetingumo komplekse „Monte Pacis“ bei birželio 16 d. 20 val. miesto festivalyje „Upės terasoje“ kino ir teatro aktoriai, dainininkai Lina Rastokaitė ir Jokūbas Bareikis pristatys naują, gyvo garso muzikinę programą, kurios metu skambės Holivudo filmų muzikos kūriniai. Programos metu atlikėjai pasidalins faktais iš kino istorijos.

Šis koncertas skirtas visiems, išsiilgusiems gyvo, ir kokybiško pasirodymo. Koncerte klausytojų laukia: muzikinių kūrinių atlikimas, aktorinis meistriškumas, kino muzikos istorijos faktai.

Koncerte skambės Merlyn Monroe, Eltono Johno, Adelės, Lady Gagos, Stingo ir kitų atlikėjų dainos iš tokių filmų kaip „Liūtas Karalius“, „Taip gimė žvaigždė“, „Rokis“, „Graži moteris“, „Džeimsas Bondas“, „Jėzus Kristus Superžvaigždė“  ir „Ledo šalis“.

Kino muzikos pradžia laikomas XIX a. devintasis dešimtmetis, kai buvo išrasta pirmoji kamera. Tai ir yra šio koncerto kelionės pradžia. Koncerto metu bus keliaujama dešimtmečiais, į laikus, kuomet karaliavo Čarlis Čaplinas ir nebylusis kinas, į laikus, kai atsirado vaidybinis kinas ir, žinoma, daugiausia dėmesio bus skirta Holivudui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o ka LIETUVIŠKAI

o ka LIETUVIŠKAI portretas
nemoka dainuot
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių