Po ketverių metų pertraukos „Millennium 2000 Fest“ kviečia visus į „Žalgirio“ areną

  • Teksto dydis:

Į Lietuvą po ketverių metų pertraukos sugrįžta „Millennium 2000 Fest“. 2019-aisiais šis renginys nepaliko nė vieno dalyvio abejingo.

Šiais metais „Žalgirio“ arenos diskotekoje išvysime suomių kilmės, Jungtinių Amerikos Valstijų superžvaigždę Darude, legendinį DJ „Sash“, grupę „Groove Coverage“ ir atlikėją Sonique. Pirmus 1 tūkst. bilietų bus galima įsigyti pigiau – po 39 eurus, vėliau bilietai brangs.

Balandžio 15 dieną „Žalgirio“ arena surengs didžiausią diskoteką Baltijos šalyse. Į „Millennium 2000 Fest“ pavyko pasikviesti pasaulyje gerai žinomas žvaigždes, kurių hitai sukasi aplink 2000-uosius metus. Renginio organizatoriai planuoja parduoti 10 tūkst. bilietų ir sulaukti dalyvių iš užsienio. Bilietai bus platinami ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje bei Estijoje. Šią dieną „Žalgirio“ arenos pagrindinė erdvė pavirs didžiuliu naktiniu klubu. Čia bus sumontuota garso aparatūra bei šviesos iš aštuonių sunkvežimių, o lankytojai pasileis į nepamirštamą kelionę laiku į auksinius 2000-uosius metus.

Pagrindinė vakaro žvaigždė – Darude. Jis – Europoje ir JAV žinomas didžėjus, dar vadinamas elektroninės šokių muzikos ikona. 43-ejų atlikėjas, kurio tikrasis vardas – Ville Vartanenas, yra vienas populiariausių Suomijos artistų per pastaruosius du dešimtmečius. 1995-aisiais muziką kurti pradėjęs prodiuseris labiausiai išgarsėjo 1999-aisiais, išleidęs kūrinį „Sandstorm“. Šis instrumentinis kūrinys pasiekė topų dešimtukus daugelyje Europos šalių, o jo klipas „YouTube“, į kurį buvo įkeltas tik 2009-aisiais, jau peržiūrėtas daugiau nei 143 mln. kartų. Daugybę muzikos apdovanojimų pelnęs atlikėjas yra surengęs pasirodymus šimtuose klubų ir festivalių visame pasaulyje.

Koncerto metu pasirodys ir atlikėjas DJ „Sash“ – daugiau nei 20 metų populiarumo viršūnėje esantis, 17 mln. albumų kopijų pardavęs ir daugiau kaip 60 auksinių ir platininių apdovanojimų pelnęs didžėjus. Pirmasis jo singlas „Its My Life“ buvo išleistas 1995 metais ir iškart tapo Europos klubų hitu. Atlikėjas scenoje su visais dalysis savo auksiniais hitais: „Equador“, „Encore Une Fois“, „Mysterious Time“, „Adelante“ ir kt.

Vakaro grupė „Groove Coverage“ – Vokietijos euro-trance / Hands up stiliaus grupė. Šis stilius išsivystė iš kiek anksčiau paplitusios ir išpopuliarėjusios Europos šokių muzikos. Projektą „Groove Coverage“ sudaro Dj „Novus“ ir Axel’is Konrad’as. Melanie Munch (geriau žinoma kaip Mell) yra pagrindinė vokalistė, o jai pritaria dainininkė Verena Rehm. Grupė sukūrė daug dainų, kurios išgarsėjo visame pasaulyje, ypač Vokietijoje. Lietuvoje ir visoje Europoje populiariausios ir „Žalgirio“ arenoje skambėsiančios dainos: „Moonlight Shadow“, „Poision“, „God is a Girl“ ir kt.

Dar viena vakaro žvaigždė, kuri po ketverių metų pertraukos sugrįžta į Lietuvą – viena geriausių Britanijos didžėjų ir atlikėjų „Sonique“. Ji su tokiais hitais kaip „It Feels So Good“ ir „Sky“ privers pakelti tūkstančius rankų į viršų.

Lazerių šou, specialiai šiam vakarui sumontuotos aštuonių metrų skulptūros ir dar keturi didžėjai „Žalgirio“ areną pavers didžiausia šokių muzikos aikštele. Grįšime į spalvinguosius 2000-uosius metus, o organizatoriai žada, kad šis koncertas-festivalis bus aukso raidėmis įrašytas į Lietuvos koncertų istoriją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas portretas
Ka tu grybe supranti (metal)!!!!!!

Metal

Metal portretas
Sudu fiesta, narkosos siaus

nelly palkuviene grabe

nelly palkuviene grabe portretas
apsiverte
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių