Juoda diena keliuose: iki pietų sužaloti keturi žmonės, žmogų partrenkęs vairuotojas paspruko

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytą prasidėjusios eismo nelaimės nesiliovė iki pietų, tęsėsi ir vėliau.

Labiausiai vairuotojai pajautė avariją, įvykusią apie 12.40 val. Baršausko g. ir Pramonės pr. žiedinėje sankryžoje. Šiame vadinamajame 6-ojo forto žiede vilkikas DAF susidūrė su dviem „Audi“ automobiliais.

Vilkiką vairavo 60-metis vyras. Lengvuosius automobilius – 22 ir 26 metų moterys. Kauno policijos duomenimis, pastaroji vairuotoja dėl sužalojimų pristatyta į gydymo įstaigą.

Dėl šios avarijos į visas žiedinės sankryžos puses nusidriekė ilgos transporto spūstys. 

Dar kita avarija išsiskiria tuo, kad sužalojęs pėsčiąjį vairuotojas paspruko, savo auką palikęs likimo valiai. Apie 13.50 val. Raudondvario pl. mikroautobusas, vairuojamas nenustatyto asmens, kliudė 42 metų pėsčiąjį. Dėl patirtų sužalojimų jam prireikė medikų pagalbos.

Kauno policijos atstovai suskaičiavo, kad šiandien vien iki 12 val., gauti keturi pranešimai apie eismo įvykius, į kuriuos vyko ir medikai.

 

 


Šiame straipsnyje: avarijasužalotas žmogusautomobilispolicijaavarija LTavaringa diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Moterys galvojo kad jibiot

Moterys galvojo kad jibiot portretas
Fura ne jibiot , no davit!

noxci

noxci portretas
Pikti labusai-klumpakojai Kaune agresyviai siauteja....

eismo darkytojai

eismo darkytojai portretas
budami pusiau samoningoj busenoj ir gaudami riebai alga pridirbo pusiau samoniu.... daba zmones trankosi... va butu nemokami parkingai mikriukas tikrai butu sustojes pailset nuo kosmaru gatvese....a daba... PSD draudimas atligins zala moraline...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių