Celofanas siautėjo Kauno skiepijimo centre: bandė naikinti vakcinas?

  • Teksto dydis:

Skandalingai pagarsėjęs Antanas Kandrotas-Celofanas paskutinę metų dieną lankėsi Kauno vakcinacijos centre, iš kur surengė vaizdo reportažą. Aiškėja, kad Kauno ledo rūmuose jis surengė dar vieną šou.

Paties A. Kandroto filmuotame ir feisbuke išplatintame vaizdo įraše matoma, kad darbuotojai jis pasisakė „gavęs žinutę, kad jam paskirta „Comirnati“ vakcina“, bet norėtų „Johnson“, kurios užtenka vienos dozės, bet ja šiandien neskiepijama. 

Pasisakė, kad atvyko pirmajam skiepui. Galų gale sutiko su tokiu skiepu, kokį šiandien turima. 

Teiravosi, kaip jam gauti iš karto ir trečią skiepą, nes nori apsaugos nuo omikron atmainos.

Darbuotojams jis turėjo daugybę klausimų ir pageidavimų. Šie iš pradžių kantriai aiškino, atsakinėjo į klausimus. Atrodė, kad viską puikiai išmano, tačiau klausimai nesiliovė.

Celofanas taip pat domėjosi, kaip jam reikės gauti sekančią dozę, jei atsidurs kalėjime. „Atveža iš kalėjimo. Paskiepija su apsauga, atvežė ne vieną“, – nuramino darbuotoja.

A. Kandroto paviešintame vaizdo įraše matyti ir tai, kaip užsitęsia jo vizitas skiepijimo kabinoje. Be visų kitų aspektų jam labiausiai užkliūva ant spintelės padėtas buteliukas su vakcinomis. Vyras vėl paberia krūvą klausimų, o vėliau ir bando paimti šį vakcinos buteliuką.

Darbuotoja neapsikentusi iškviečia apsaugininką. Šis bando išprašyti Celofaną. Apsaugininkas priekaištauja jam, kad Vakcinacijos centre lankosi jau ne pirmą kartą ir vis su incidentais.

„Kur aš praeitą kartą pabėgau? Persigalvojau ir išėjau“, – teisinosi A. Kandrotas.

Tik tvirtino, kad ir šįkart atėjo skiepytis, bet iš pradžių norįs atsakymų į visus jam kilusius klausimus.

Išeidamas jis žadėjo skiepytis ateiti kitą kartą. „Nė karto nepasakiau, kad čia kas nors daro blogo“, – atsisveikindamas su apsaugos darbuotoju kalbėjo Celofanas. Lauke jį pasitiko ką tik atvykę policijos pareigūnai.

Kauno miesto poliklinikos, valdančios Kauno vakcinacijos centrą, direktorius Paulius Kibiša portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad dėl A.Kondroto vizito prireikė pareigūnų pagalbos.

Kaip pasakojo darbuotojai, po to jis nutraukė filmavimą ir griebė už vakcinų, bandė jas sudaužyti.

„Buvo incidentas. Šis kaunietis elgėsi provokuojančiai. Ieškojo priekabių. Kvestionavo visus teisėtus reguliavimus ir taisykles. Visa tai filmavo. Kaip pasakojo darbuotojai, po to jis nutraukė filmavimą ir griebė už vakcinų, bandė jas sudaužyti. Apsauga ir darbuotojai sutrukdė jam tai padaryti. Iškvietė policiją“, – pasakojo P. Kibiša, pridūręs, kad niekas nebuvo sužalotas. Vakcinas taip pat pavyko išsaugoti.

A.Kandrotas nebuvo nusiteikęs laukti pareigūnų. 

P. Kibiša sakė negalįs komentuoti, ar A.Kandrotas leidosi paskiepijamas.

Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad pranešimas dėl incidento gautas 10.52 val. 

„Buvo pranešta, kad Kauno vakcinavimo centre pilietis konfliktuoja, elgiasi agresyviai. Atvykus pareigūnams konfliktas buvo išspręstas, nė viena pusė pretenzijų neturėjo. Pilietis pasišalino“, – detalizavo policijos atstovė.

P. Kibiša patikslino, kad pasikalbėję su darbuotojais, susipažinę su centro stebėjimo kamerų užfiksuota medžiaga spręs, ar rašyti policijai pareiškimą dėl šio incidento. „Stengiamės būti principingi ir nenuleisti negirdomis įžūlaus elgesio, nesiskaitymo su darbuotojais ir kt.“, – teigė poliklinikos vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Meilė

Meilė portretas
Nešmeižkit Antano Jis nekvailas kad daužyt vakcinas,nes tai nieko nepakeos.

Alvydosas

Alvydosas portretas
Pala pala.o kur medziaga filmuota? Ko jus zurnalistai nerodot kas vyksta Amsterdame ir taip toliau. Ir isvis prisisikot kelnes.tai ir laikykit kol subines issus

Taivi6

Taivi6 portretas
Toji ypata ligonis. Kitąkart jam kviesti ne tik policiją, bet ir psichuškės medikus.
VISI KOMENTARAI 133

Galerijos

Daugiau straipsnių