Dėl užstrigusio šviesoforo – chaosas T. Masiulio g.

  • Teksto dydis:

Pirmadienio pavakarę vienas Petrašiūnų šviesoforų užstrigo ir ėmė rodyti tik draudžiamąjį raudoną signalą. 

Užstrigęs šviesoforas turėtų reguliuoti eismą T. Masiulio g. Netoliese dirbantis portalo kauno.diena.lt skaitytojas kreipėsi į žurnalistus, nes jam pagailo į chaosą papuolusių vairuotojų ir keleivių.

„Visiškas chaosas. Per tokį karštį. Matau su vaikais, gyvūnais. Gaila žmonių“, – sakė kaunietis. Vairuotojai sutrikę, tiesiog stovi kamštyje ir laukia.

Tik raudoną signalą šviesoforas pradėjo rodyti dar prieš 16 val. „Tiksliai neužfiksavau, bet valanda jau yra. Iki dabar dar tęsiasi. Neisiu ir nerėkausiu į gatvę, kad sugedęs. Žmonės nesupranta, ko noriu“, – apie 16.45 val. kalbėjo vyras.

Eitvydo Kinaičio nuotr.

„Raudonas dega, žinai, per raudoną važiuoti... Kas susivokia, pasakau, kad neveikia, važiuoja per aikštelę, o ne per raudoną“, – toliau tęsė pašnekovas.

Visiškas chaosas. Per tokį karštį. Matau su vaikais, gyvūnais. Gaila žmonių.

Jis bandė skambinti tarnyboms, bet teigė, kad niekur neprisiskambino. Visur įsijungdavo autoatsakikliai. „Visiems sumokėjau po 9 centus už minutę, bet niekas nekėlė. Paskambinau jums, galvoju, sutvarkysit“, – vylėsi vyras.

Kauno policijos atstovai portalui kauno.diena.lt teigė, kad nuo 15 val. negavę jokio pranešimo apie T. Masiulio g. šviesoforo bėdas. Policijos atstovai informavo Kauno miesto avarinę tarnybą. Į šią tarnybą paskambinus portalui kauno.diena.lt žurnalistams, tarnybos atstovas teigė, kad informacija jau perduota atsakingiems asmenims. Iš pradžių šviesoforas bus perkrautas. Jeigu to neužteks, bus imtasi kitų priemonių, kad eismo reguliavimas būtų kuo greičiau atstatytas.

Eitvydo Kinaičio nuotr.

Apie 17 val. įvykio vietoje buvęs fotoreporteris užfiksavo, kad šviesoforas mirksi geltonai. Greičiausiai, jį jau bandoma taisyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ačiū Dievui

Ačiū Dievui portretas
pagaliau įstrigo. Gal sutvarkys pagaliau. Visiška nesąmonė šitas šviesoforas prie kapinių. Nespėji pereiti nė pusės gatvės ir jau raudona. Kažkuris savivaldybės veikėjas žadėjo, kad šis ir kiti panašūs šviesoforai bus sureguliuoti iki 2021 09 01.

kaunietis

kaunietis portretas
kur tas šviesoforas įstrigo? na nepirksiu aš dabar jau tikrai dadu ledų ir KD nebeilgai skaitysiu, jei tai tęsis. Gal to ir siekiama?

làaaabai

làaaabai portretas
Aktauluklaipedieciams.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių