Honkonge dingo Irenos ir Visvaldo Matijošaičių skėčiai

Iš verslo kelionės Honkonge sugrįžę Irena ir Visvaldas Matijošaičiai Vilniaus oro uoste pasigedo dalies bagažo – dingo du skėčiai, galėję likti tolimoje šalyje.

„Atėjo lagaminai, o skėčių – nėra. Mes tokie gudručiai, prisiklausę, kad ten nuolat lyja ir ant kiekvieno kampo reikia skėčių, juos buvom pasiėmę“, – pasakojo I.Matijošaitienė.

Jos nuomone, tai tiesiog smulkmena, nors skėčiai buvo geri ir brangūs, žinomų gamintojų.

I.Matijošaitienė dabar jau mano, kad veltui juos ėmė į tolimą kelionę, mat lietus lijo vos dvi dienas ir skėčių nelabai prireikė.

Nuo šeštadienio, kuomet grįžo Matijošaičiai, skėčiai neatsirado ir vargiai besugrįš į Lietuvą. „Juos ten taip gražiai atskirai supakavo, nes skraidina atskirai nuo lagaminų, o grįžę į Vilnių tik lagaminus gavome. Kaip mums paaiškino, skėčiai galėjo likti Honkonge“, – sakė I.Matijošaitienė.

Dėl dingusių gerų skėčių verslininkai nesielvartauja. „Mes su vyru į daiktus žiūrime paprastai – čia juos turi, čia nebeturi ar prarandi. Nesureikšminame“, – šyptelėjo moteris.

Tai jau ne primas kartais, kai keliaujant dingsta Matijošaičių bagažas. Anot I.Matijošaitienės, blogiausia, jeigu taip nutinka skrendant į priekį. Tuomet kyla didelių nepatogumų.

Verslininkė prisiminė, kaip kartą skrendant į Kubą jų bendrakeleiviai laiku nesulaukė lagaminų, o Kuboje itin problematiška įsigyti naujų drabužių.

„Kažkada seniai iš Anglijos vežėmės žuvies pavyzdžius, ir lagaminai dingo. Mes juos atgavome po dviejų dienų. Tai buvo liepos mėnuo, taigi viskas buvo sugedę, smirdėjo“, – dabar jau su šypsena nemalnius nuotykius prisiminė I.Matijošaitienė.

Ypatingos vertės daiktų Matjošaičiai kelionėse nėra praradę ir sako jų net nekaupiantys.


Šiame straipsnyje: MatijošaitisMatijošaitienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

du

du portretas
kukurbezdaliai ir tiek

A la ponai

A la ponai portretas
kiek sumetėt garnei už tą pribloškiančią naujieną. absurdo teatras tęsiasi...Svarbu su gazpromu susirokavom, tai ir paskraidyt yr už ką

as

as portretas
Užuojauta. Tokia nelaimė, kad net laikraštyje reikia parašyti. Dabar lauks užuojautos iš Prezidentės ir Vyriausybės.Reikėtu gal ir kompensaciją paskirti...
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių