Kalėdų Senelio kauniečiai prašė greičiau išvyti COVID-19: norėtųsi mažiau nerimo, daugiau ramybės

Iki tol buvusi tuščia, po vidudienio Kauno Rotušės aikštė ėmė po truputį pilnėti. Į ją plūstelėjo žmonės po rytinių mišių Kauno arkikatedroje bazilikoje, užsuko ir kiti, pakilę nuo stalo po sočių pusryčių. „Norisi truputį pajudėti, ne tik valgyti ir valgyti. Be to, miesto eglutė šiemet, kaip visada, labai graži – atėjome pasigrožėti, pajusti šventinę nuotaiką“, – sakė vyresnio amžiaus pora Janina ir Sigitas.

Rotušės aikštėje sutikti kauniečiai pasakojo, kad Kalėdų Senelis šiemet buvo geras, bet kitų metų jie tikisi geresnių nei šie.

Prie duris atvėrusių stiklinių namelių, kuriuose prekiaujama saldumynais ir karštais gėrimais, būriavosi šeimos. Prie vieno namelių vafliais su šokoladu mėgavosi broliai Martas ir Tauras. Šokolado pėdsakai buvo matyti ir ant šventiškais akiniais pasipuošusių berniukų veidų. Penkiametis Martas pasakojo dovanų gavęs lego, trimetis Tauras – trasą su krokodilu. „Su rykliu“, – pataisė tėtis. „Ne, su krokodilu“, – tikino trimetis.

Kitais metais tikimės daugiau sveikatos.

„Kitais metais tikimės daugiau sveikatos. Didžiausia laimė, kai vaikai sveiki. Šiais metais vaikai nemažai sirguliavo, ir mes labai aiškiai supratom, kad didžiausia dovana – sveiki vaikai. To ir visiems kitiems tėvam linkime – kad jų vaikai nesirgtų“, – linkėjo brolių tėveliai Vitalijus ir Sandra.

„Geras Senelis, pretenzijų jam neturiu. Dovanų gavom kelionę visai šeimai į Kretą. Tikimės, kad pandemija nesutrukdys – vasarą skrisim“, – pasakojo kaunietė Dovilė, prie eglutės atėjusi su vyru Simu ir septynmete dukra Gabija. Mergaitė džiaugėsi dovanų gavusi lėlę.

„Kalėdų Senelis geras, dovanos, kaip visada, apgalvotos, išieškotos – ačiū jam. Vis dėlto kitų metų norėčiau geresnių. Kalbu ne apie dovanas. Norėtųsi mažiau nerimo, daugiau ramybės. Nes dabar, kur bepasisuksi, ką beįsijungsi, ar radiją, ar televizorių – virus tas kovidas. Tiesiog pavargome nuo tų žinių, norisi bent kurį laiką apie tai nieko nebegirdėti, pasidžiaugti šventėmis“, – teigė Vida.

Jai antrino draugė Aldona. „O aš pagrindinės dovanos, kurios prašiau Kalėdų Senelio, dar negavau. Prašiau, kad jis greičiau išvytų COVID-19 iš Lietuvos ir viso pasaulio. Žinau, kad tai – nelengva užduotis net ir Kalėdų Seneliui, bet vis tiek tikiuosi, kad per kitas Kalėdas Lietuvoj COVID-19 jau nebebus“, – šyptelėjo Aldona.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
kai milijonai byra tai ir kovidas klesti...ar gali buhalteris ponas Dulskys neturėdamas med. išsilavinimo vadovauti medikams...o medikai už kiekvienam pripaišytą kovidą neturėtų gauti priedų...atvirkščiai sveikiems žmonėms turėtų būti visos lengvatos...bet pagal panelę Šimonytę arba sergi, arba miršti...arba skiepinies...o kur kalba apie sveika žmogų? Ji sveikų nekenčia, nes paramos per sveikus negaus. Kaip ir Petingi vyrai valdydami atsieit kovida pasidalino milijoną ir dingo...iš eterio...o kiek petingų stovėjo kiekvieną dieną televizoriuje..oi kaip jiems linksma buvo...

Kaunietis

Kaunietis portretas
Antrą šv.Kalėdų d.18v.Savanorių pr,11trl.pravažiavimo bilietų kontrolė...

Rasa

Rasa portretas
Išvykime eksperimentinius marmalus ir sveikų žmonių testavimus pirmiausiai, o tada ir corone išeis.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių