Kaunas alsuoja krepšinio ritmu: sirgaliai užplūdo Laisvės alėją

  • Teksto dydis:

Jau šį vakarą „Žalgirio“ arenoje jėgas išbandys keturios pajėgiausios Eurolygos komandos. Tie, kas netilps į areną, laukiami specialiai įrengtose fanų zonose, kuriose jau vyksta veiksmas, tvarką prižiūri pareigūnai.

Vienybės aikštėje įrengta oficiali Eurolygos fanų zona. Patekimas į ją laisvas ir visiškai nemokamas. Čia laukiamas kiekvienas, norintis pasidžiaugti krepšinio švente, žiūrėti finalines kovas milžiniškuose ekranuose ir susikurti išskirtinių prisiminimų. Visą savaitgalį čia vyks įvairios varžybos, turnyrai, užsiėmimai su finalinio ketverto ambasadoriais ir žaidėjais bei „Žalgirio“ šokėjų pasirodymai. Šeštadienio vakarą vainikuos nemokami lietuvių poproko atlikėjos Beatrich ir DJ Jovani koncertai.

Siekiant užtikrinti saugumą, K. Donelaičio gatvės atkarpoje tarp Maironio ir A. Mickevičiaus g. jau nuo penktadienio ryto ribojamas transporto eismas. Šia arterija gali važiuoti tik viešasis transportas. Ribojimai tęsis iki vidurnakčio. Šeštadienį ir sekmadienį taip automobiliais šioje K. Donelaičio gatvės atkarpoje nebus galima važiuoti.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Dėl ribojamo eismo minėtoje gatvės atkarpoje aplinkinėse gatvėse padaugėjo automobilių, gali tekti ilgiau paieškoti laisvos vietos, todėl šį savaitgalį į miesto centrą rekomenduojama vykti viešuoju transportu.

Nors pagrindinis krepšinio ritmas – vakare, jau popietę Laisvės alėją užplūdo sirgaliai. 

Kauno miesto savivaldybė penktadienį po pietų pasidalijo informacija, kad Laisvės alėjos fontanas muzikaliai pasitinka krepšinio aistruolius.

„Vietoje kauniečiams įprastų lietuviškų kūrinių čia skamba ispanų, graikų bei Monako Kunigaikštystės gyventojams gerai pažįstamos melodijos bei Eurolygos turnyro himnas „I feel Devotion“ (liet. „Jaučiu aistrą“). Kviečiame pasiklausyti, padainuoti ir pasikrauti energijos prieš finalines kovas“, – drąsino miesto atstovai.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

pastebėjimui

pastebėjimui portretas
diagnozes pasilik sau ir eik mokytis gramatikos :D

pastebejimas

pastebejimas portretas
Sitas renginys reklama vsai Lietuvai ir Kaunui,juo nepatenkinti tik gali buti psichiniu sutrikimu turintys soroso pionieriai ir landzbergines salies uteles.

krepsininkas

krepsininkas portretas
Skrenda i graikija ispanija poilsiauja dziaugiasi o atvykusius graikus ispanus vadina cigonais durniais beprociais chuliganais Absurdas NE GEDA :::
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių