Kauniečiai per motociklininkus negali miegoti: kiekvieną vakarą ratuoti „velniai“ pabyra į gatves

  • Teksto dydis:

Nors tamsiuoju paros metu galioja ramybės valandos, kuriomis negalima daryti remonto, garsiai klausytis muzikos ar kitaip triukšmauti, panašu, kad taisyklės galioja ne visiems. Kauniečiai skundžiasi, kad naktimis ramybės neduoda greitai ir triukšmingai lakstantys motociklininkai. 

„Miestą naktimis terorizuoja motociklininkai“, – tokiu laišku į visuomenę kreipėsi portalo kauno.diena.lt skaitytojai.

„Per juos negalima miegoti, atsidaryti langų, klausytis televizoriaus. Ramybės nebūna nuo 22 iki 3 val., todėl nepailsėję turime eiti į darbus. Ar mes kokie vergai? Metai iš metų, kai tik nelyja kiekvieną vasaros vakarą ratuoti velniai pabyra į gatves“, – apie kasnakt besikartojančią motociklininkų keliamą triukšmo problemą dėstė kauniečiai.

„Tikrai tiesa dėl triukšmo vakarais ir naktimis, kurį kelia motociklininkai. Tik susiruoši miegoti ir prasideda“, – portalui kauno.diena.lt nurodė Šilainių gyventoja.

Dar viena skaitytoja užsiminė, kad triukšmą kelia ne tik dviratės transporto priemonės.

„Gyvenu prie gatvės, kitoje pusėje – viešojo transporto stotelė. Didžiausią triukšmą kelia dvigubi troleibusai, kurių stabdžiai taip cypia, kad iš numirusių prikeltu. Jie pradeda kursuoti anksti ryte, suprantame, toks jų grafikas. Bet stabdydami jie kelia tokį triukšmą, kad net šiurpas ima. Gal gali atsakingi darbuotojai sutvarkyti šią problemą? Tada galėtume ramiai pailsėti“, – prašymą išdėstė moteris.

Miestą naktimis terorizuoja motociklininkai.

Portalo skaitytojai priminė ir skaudžią nelaimę Šančiuose, įvykusią liepą. Tuomet su „Bolt“ kurjerio automobiliu susidūrė 19-metis motociklininkas. Avarijos metu jis žuvo.

Tąkart be užuojautų artimiesiems visuomenėje užvirė ir diskusija dėl motociklininkų vairavimo ypatumų, pasitaikančių Kelių eismo taisyklių nepaisymo bei keliamo triukšmo problemų.

Kauno policijos nuotr.

Kauniečiai viliasi, kad pagaliau bus atkreiptas ir institucijų dėmesys į tai, kaip važinėja dalis motociklininkų. Taip pat yra siūlymų tamsiuoju paros metu gyvenamuosiuose rajonuose riboti motociklų eismą, taip sumažinant ir jų keliamą triukšmą. 


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienamotociklininkaitriukšmaskauniečių skundas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pocius.

Pocius. portretas
Gerbiamieji, čia ne "velniai", čia Atmatos. Mawerikai, Red Bulai, kovoja trasose. Čia po Kauno "mėšlyna" naktimis važinėja Atmatos. Valdžiai už...t. Čia gimsta "subininiai" ," pizinia", jeigu apie kūną kalbant. Arba jei apie daržoves, Pomidoriniai ir kitos daržovių rūšys. Jie niekam nėra įdomūs. Iš jų Euro nepaimsi. Tamsūs , beraščiai, susmirdę , purvini .Nuvėši tokį į nuovadą, pareiškimo neparašys,pats pareigūnas rašys apie nieką. O kas juos čia dar naktimis gaudys.Pabandyk EU normalioje šaly atsisėst ant motociklo su triusikais ir išvažiuot. O čia mūsų Lietuva. Kelių policija tokių nei dieną, nei naktį "nemato" ir matyt dar ilgai nematys. Gaila. Tu Lietuva Tu mana Lietuva Tėvyne, ateik kada nors į protą!

aafds

aafds portretas
girdėjau apie 9 val Šilainiuose policija pirdą vaikėsi.

pilypas

pilypas portretas
kažin kokia bauda už triskart viršytą greitį mieste?
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių