Kauniečių smalsumą sužadino Ramybės parke atsiradęs konteineris

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pasidalijo nuotraukomis iš Ramybės parko. Jose užfiksuotas didelis konteineris ir vandens rezervuarai. Toks prietaisas sukėlė praeivių smalsumą ir šie teiraujasi, kam konteineris tokioje miesto vietoje yra reikalingas.

„Nesu matęs, kad parke toks tankas stovėtų. Į konteinerį tai gal lapus sumeta, nes Ramybės parke jų tikrai daug, bet kam vandens talpyklos reikalingos, tai tikrai neįsivaizduoju. Šiaip konteineris labai didelis, stovi užimdamas visą taką. Tai gal net ir ne lapams čia skirta, nes juk dažniausiai sugrėbtus lapus sudeda į maišus ir juos vėliau išveža“, – apie konteinerio paskirtį svarstė į redakciją parašęs kaunietis.

Portalas kauno.diena.lt miesto atstovų paklausė dėl kauniečių pastebėtos technikos Ramybės parke. Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas sutiko paaiškinti, kam konteineris yra naudojamas.

Skaitytojo nuotr.

Nesu matęs, kad parke toks tankas stovėtų.

„Šis konteineris su vandens talpykla skirtas vakuuminei „Kauno švaros“ technikai, valančiai nuo takelių nešvarumus ir nukritusius lapus. Į konteinerį supilami surinkti nešvarumai, o vanduo užpildo valančių mašinų talpyklas.

Kadangi ši valymo technika elektrinė, vandens rezervuarai atgabenami į erdves, kurios tuo metu valomos. Tai padeda taupyti energiją, darbo laiką, nereikia daug kartų važinėti didelių atstumų tam, kad būtų pripildytos valančių mašinų talpos. Šios transporto priemonės padeda valyti parkus, labai siaurus ir vingiuotus keliukus“, – komentavo A.Pakalniškis.


Šiame straipsnyje: konteinerisRamybės parkasvandens rezervuaraiskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiesa

Tiesa portretas
Šaunuoliai kaunieciai ,stebėkime visur ir visada ir fiksuokite,mūsų Kaunas, mūsų Lietuva, mes visi esame jos šeimininkai.Ir tvarka rūpintis turi ir privalo visi.

Emigr.

Emigr. portretas
Nukritusių lapų užsienyje nevalo tose vietose kur nėra didelio judėjimo.Jie skaito ,kad nukritę Lapai yra trąša.Ramybės parke taip pat nėra reikalo valyti tuos lapus.O medžius genėti reikia. Per aukšti ir per mažai šakų ant jų. Medžiai tankėja ir gražesnis darosi tada ,kaip viršūnės nupjaunamos,neduodama jiem i viršų per daug išaugti.Tankėja tada pats medis.

EdmundasTulcevičius

EdmundasTulcevičius portretas
Žmonės neturėdami ką veikti slampinėja po miestą ir ieško prie čia prikibti .
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių