„Kauno dienos“ studijoje – J. Mačiulis: aš suprantu, kokius derinius braižo J. Zdovcas

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi krepšininko karjerą neseniai baigęs Jonas Mačiulis.

Žalgirietis iki kaulų smegenų J. Mačiulis užtaria dabartinį „Žalgirio“ trenerį Jure Zdovcą, į kurį pastaruoju metu lekia daug kritikos strėlių.

„Kai žiūriu minutės pertraukėles aš suprantu, kokį derinį braižo J.Zdovcas, tačiau klausimas, ar yra kam jo sumanymus įgyvendinti“, – sako krepšininko karjerą neseniai baigęs J.Mačiulis, apeliuodamas į Eurolygos lygio neatitinkančią komandos sudėtį.

Šešiolikmetis Jonas buvo „nurašytas“ kaip neperspektyvus krepšininkas, tačiau tapo daugiausiai titulų tarp savo kartos krepšininkų iškovojusiu žaidėju. Tad apie charakterį, gyvenimo prioritetus ir svarbiausią kūno dalį krepšinyje – galvą, jis gali papasakoti, kaip retas kuris kitas.

Nebesaistomas kontraktų, Jonas atvirai kalba ir apie keisčiausius karjeroje sutiktus trenerius, kurie prašydavo žaisti prasčiau, kad veteranai nesijaustų įskaudinti ar net tokį, kurio emocijų protrūkius tramdydavo patys žaidėjai.

J.Mačiulis pasidalins ir mažai girdėtomis istorijomis, pavyzdžiui, kaip 2010 m. Pasaulio čempionate iškovoję bronzos medalius, naktiniame klube mūsiškiai po to išdidžiai lipo per serbų stalus.

Dabar J.Mačiulis „Nevėžio – Optibet“ klube dirba su jaunimu, tad veteranas turi patarimų ir būsimiems krepšinio profesionalams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gigas

Gigas portretas
Liežuvis neapsiverčia Žalgirį vadint Žalgirio vardu,vien smirdžiai iš kažkur atvešti ,kuriems vistiek,laimės ,pralaimės.Dabartinė Lietuva to nusipelnė.

ss

ss portretas
Sėkmės Jonui!

algiui ir garastui

algiui ir garastui portretas
Tai gal iš savo pinigų kokį lietuvį perpirktumėt Žalgiriui, na kad ir Grigonį iš CASK? Jei nežinot, kur Žalgirio administracija, parodysiu kelią, rypautojai.. jmj
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių