„Kauno dienos“ studijoje – „Kauno vandenų“ vadovas R. Šulskus

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi bendrovės „Kauno vandenys“ generalinis direktorius Ramūnas Petras Šulskus.

„Kauno vandenims“ kauniečiai turi daug klausimų, į kuriuos „Kauno dienos“ studijoje atsakys R. P. Šulskus. Ar viskam brangstant, brangs ir vanduo? (Išduosime paslaptį – nebrangs.)

Kokia vandens kokybė Kaune ir kodėl kai kuriuose mikrorajonuose iš krano kartais bėga drumstas vanduo, o po lietaus patvinsta gatvės? Kas daroma dar gerinant vandens kokybę ir kokios investicijos numatytos į priemiesčiuose įsikūrusių kvartalų nuotekų surinkimo sistemas? Kodėl tenka lopyti naujai nutiestas gatves?

Kodėl Kaune vis dar yra privačių namų ar net daugiabučių, kurie neprisijungę prie centralizuotos nuotekų šalinimo sistemos? (Taip, net ir miesto centre ar Žaliakalnyje dar yra namų, kurių gyventojai gamtinius reikalus atlieka lauko tualetuose).

„Kauno vandenys“ meduolio ir bizūno principu siekia pakeisti šią šiuolaikiniam miestui nederančią praktiką.

Taip pat bendrovės generalinis direktorius papasakos dar negirdėtą istoriją, kaip „Kauno vandenys“ pagelbėjo Ukrainai, tiesiogiai – jos sostinei Kyjivui.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestas.

Ernestas. portretas
Vandenūkūs.

ALGIS

ALGIS portretas
Gyvenu netoliTaikos pr. ir Studentų g. sankryžos daugiabutyje , užvirinus 3l. vandes , nusėda valgomasis šaukštas kalkių , ar tai normalu .

tu ne istorijas pasakok

tu ne istorijas pasakok portretas
o papasakok kur kreiptis kad pasijungti prie tu centralizuotu nuoteku ,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių