„Kauno dienos“ studijoje – pasaulio bokso čempionas E. Stanionis: norėjau tam rusui įkrėst

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi pirmasis mūsų šalies istorijoje pasaulio bokso čempionas kaunietis Eimantas Stanionis.

Balandžio 17 dieną E. Stanionis 12 raundų kovoje įveikė rusą Radžhabą Butajevą ir tapo WBA pusvidutinio svorio kategorijos pasaulio čempionu.

Beje, nors visur rašoma, kad Butajevas – rusas, iš tikrųjų jis yra dagestanietis su kalniečiams būdingu kovingumu ir nenoru pasiduoti.

Eimantas neslepia, kad kovoje priešininkas naudojo ir draudžiamus smūgius galva, tad teko kovoti ir su viduje kylančiu pykčiu dėl nešvaraus žaidimo.

Tačiau Eimantui kova su savimi įprasta. „Kauno dienos“ studijoje jis papasakos, kaip prieš kovą dėl pasaulio čempiono titulo numetė net 14 kilogramų, kokius sunkumus teko įveikti kelyje dėl titulo, paneigs mitus apie boksą ir pasidalins ateities planais.

Kviečiame žiūrėti pokalbį su šiltu ir nuoširdžiu sportininku, garsinančiu Lietuvos vardą ir griaunančiu stereotipus apie kovinių sporto šakų atstovus.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šaunuolis Eimantai

Šaunuolis Eimantai portretas
Eimantai, tik nelysk i politika. Ten purvas. Susitepsi. Tokiu pavyzdžiu daug ir boksininku tarpe. Tai ne Tau. Kalbek apie sporta...

šaunuolis

šaunuolis portretas
tik nereikia sportininkams lysti į politiką, padėtis pasaulyje keičiasi, karaliai ir popiežiai nudvese, o sportas lieka, sėkmės tau

Zovada

Zovada portretas
Skiauterę jam raus ukrainietis, paskui latvis, estas ir rusas. Po vieną.
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių