„Kauno dienos“ studijoje – pasaulio čempionas S. Maslobojevas: sunkiausia nugalėti save

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi pirmuoju lietuviu pasaulio kikbokso čempionu tapęs Sergejus Maslobojevas, pravarde Kuvalda.

Prieš porą savaičių „Glory“ organizacijos pussunkio svorio kategorijoje garbingiausią titulą iškovojęs sportininkas neslepia, kad vis dar gyvena tarsi sapne, tačiau jau planuoja savo ateitį ir titulo gynimą.

Tačiau „Kauno dienos“ studijoje kalbamės ne tik apie jau apdainuotą čempiono diržą. Kaip vaikinas, kovos menus pradėjęs tobulinti tik nuo 18 metų, sugebėjo užkopti į pačią viršūnę, tapti pasaulio čempionu ir tarp mėgėjų, ir tarp profesionalų?

Ir kodėl kovą jis vadina menu, su kokiomis baimėmis susiduria, kopdamas į ringą ir kaip jas įveikia? Apie šeimą, vertybes ir ryžtą siekti tikslo, kai būna dienų, kuomet net iš lovos nesinori lipti.

Pokalbis su atviru ir nuoširdžiu S.Maslobojevu bus įdomus ne tik kovos menų gerbėjams.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bukas

Bukas portretas
snukdaužys.Net besityčiojančiam iš jo selui nesugebėjo užvožt.

Anonimas

Anonimas portretas
Idomu koks jo IQ spėju koks 26

Užuojautos

Užuojautos portretas
Nusišikt man ant tų gladiatorių, ir negaila kai vienas kitą pribaigia. Ir visiems vienas likimas - šiandien tu, rytoj - tave, nes nieko nėra amžino. Ankstesnių laikų gladiatoriai manau kad buvo nepalyginamai kietesni, bet vis tiek visi vienas kitą išsiskerdė, nes tam ir buvo skirti tie renginiai. Šiuolaikiniai už šūdo vertus prizus vienas kitam minimum išmušinėja gal būt dar šiek tiek likusių smegenėlių, o tai ko gero ir yra blogiau nei visai nusibaigti.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių