„Kauno dienos“ studijoje – R. Kurtinaitis: suklupę atsikelia stipresni

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi krepšinio legenda Rimas Kurtinaitis.

R. Kurtinaitis – krepšinio legenda, kurio atskirai pristatinėti nereikia. Aštriu liežuviu ir atviru būdu garsėjantis kaunietis „Kauno dienos“ studijoje prisimins audringą jaunystę, kurios klaidos nesutrukdė jam tapti puikiu krepšininku, o gal net ir atvirkščiai – užgrūdino.

Taip pat R.Kurtinaitis pasidalins mintimis apie Kauno „Žalgirio“ problemas, praskleis trenerių darbo užkulisius ir papasakos apie žvaigždžių ligą, kuri susuko galvą ne vienam milijonus uždirbusiam krepšininkui.

Pokalbyje taip pat aptarsime jaunųjų krepšininkų pasirinkimus tarp užsienio ir Lietuvos bei šį savaitgalį vyksiantį Karaliaus Mindaugo taurės finalą. Kviečiame žiūrėti.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietė-prizui

Kaunietė-prizui portretas
Kas dėl Landsbergio,tai išmokite teisingai parašyti jo pavardę,gerbiamasis.Ir branginkite laisvę,nes galite sau leisti negerbti žmonių ir juos įžeidinėti .Kažin,kur dabar lindėtumėte kaip kokia pelė po šluota,jeigu ne Landsbergis?O ir už paprastą kritiką būtumėte uždarytas.Perdaug laivės,matosi.

Lokys

Lokys portretas
Rimas tai zmogus is didziosios. Kazkur kazkada pasake. As ji labai gerbiu. Atlose CSKA. Grizo ir Uz ZALIUS lose ir kaip??? Geras pacaniukas tikras Kaunietis. Sekmes Rimuk!!!!!

Prizas

Prizas portretas
Kaunietei- prizą galite teikti jau šiandien V. Landzbergiui. Jis klupo daugiau - šunauja, kirmėlynas... jedinstvininkai ... greičiau taps prezidentu nepabuvęs net olimpiečiu
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių