„Kauno dienos“ studijoje – „Volfas Engelman“ vadovas: dabar mes tris kartus didesni, nei „prie ruso“

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi alaus daryklos „Volfas Engelman“ vadovas Marius Horbačiauskas.

Kitais metais bus dešimtmetis, kai alaus daryklai „Volfas Engelman“ vadovauja M.Horbačiauskas.

„Būti direktoriumi svajojau nuo 11-os klasės“, – prisipažins jis, paklaustas, kokių savybių ir išsilavinimo reikia, norint tapti aukščiausios kategorijos vadybininku.

„Volfas Engelman“ yra seniausia be pertraukų Lietuvoje veikianti įmonė, dabar užimanti daugiau nei ketvirtadalį rinkos. „Esame tris kartus didesni, nei buvo „prie ruso“, – šypsosi M.Horbačiauskas, paklaustas, ar tikrai dabar Lietuvos pramonė merdėja, lyginant su sovietmečiu.

Prieš pusmetį išrinktas Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos prezidentu, jis gerai išmano situaciją ne tik vadovaujamoje bendrovėje, bet ir regione apskritai, tad pokalbis su M.Horbačiausku „Kauno dienos“ studijoje apie dirbtinę nedarbo problemą, pasenusią švietimo sistemą ir beprasmius prekybos alkoholiu ribojimus, tik auginančius pelnus kaimyninėms valstybėms.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne ūgis

ne ūgis portretas
Prie ruso Ragučio( dabartinis engelmanas tai buvęs naujasis Ragutis) alus buvo gaminamas natūraliu būdu - sėdi diedai, geria čekišką alų o butelius supilas žigulinį. Niekas nepasikeitė, kokybės atžvilgiu, ir dabar. Prie ruso geras buvo Baltijos ir Utenos alus. Ir, jeigu turėjai blatą, čekiškas.

Klpd.

Klpd. portretas
Suvažiuoja sisternos su xemikalais, supilsto gamyklose į butelius ar skarbonkes ir šekit lietuviai - mokėkit pinigus, gerkit kuo daugiau, džiaukitės kad mes tris kart didesni ir dar didėsim:D)..Nei alaus rauginimo cecho, nei tikro cukraus, nei kitų natūralių dalykų gaminio sudėtyje. Nėra ir nereikia. O jau gamybos atsipirkimas tai kosminis:D)..Džiaukis Lietuva Pixvatnykų sėkme! Ir didžiuokis pavogta iš Valstybės parmonės sritim

0 TAM AI

0 TAM AI portretas
PRIE SKIEPU IR EILES. NIEKO NESISKIRIA. JEI GERESNE PREKE PADAVE, TAIP PAT EILES. PRIE BANKOMATO IR. EILES. NIEKO NESISKIRIA NUO RUSO
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių