Kauno ledo rūmuose verda darbas: sužinokite, ar turite pirmumo teisę skiepui

  • Teksto dydis:

Kauno ledo rūmuose, kur vykdoma vakcinacija nuo COVID-19, medikai po šventinių dienų vos spėja suktis – kauniečiai stebina norinčiųjų pasiskiepyti gausa. Daugelis jų suskubo vakcinuotis sužinoję, kad turi tam prioritetą eilėje.

„Džiaugiamės, kad vakcinavimo centre dirbantys Kauno poliklinikos medikai per šv. Velykas turėjo progą trumpai atsikvėpti. Užtat dabar nepavydime jiems, nes kauniečiai kaip reikiant pasistengė, kad iškart po šventinio savaitgalio naujuosiuose Kauno ledo rūmuose būtų tikrai karšta“, – feisbuko paskyroje rašė Kauno miesto savivaldybės atstovai.

Pasak jų, skiepytis nuo COVID-19 antradienį Kaune pakviesta iš viso beveik 6 tūkst. žmonių. O per pirmąsias kelias valandas rankoves iki pečių pasiraitojo gerokai per tūkstantį kauniečių.

„Primename, kad į elektroninę registracijos sistemą įkelta maždaug 100 tūkst. kauniečių asmens duomenys. Tai reiškia, kad visi jie turi pirmumo teisę į vakciną – mokytojai, dėstytojai, pilnametystės sulaukę abiturientai, 65+ amžiaus senjorai ir sergantieji lėtinėmis ligomis“, – akcentuojama socialinio tinklo įraše.

Visa tai išsiaiškinti ir užsiregistruoti – ypač paprasta: interneto puslapyje http://vakcinavimas.kaunas.lt, reikia suvesti savo asmens kodą.

Tikimybė būti tarp „išrinktųjų“ prioritetinėje eilėje išties gana didelė. Kai kam ši žinia – lyg laimėjimas loterijoje. Esama daug žmonių, kurie nesureikšmina savo lėtinių ligų arba apie tokius susirgimus išvis senokai pamiršę – nuo kadaise turėtos astmos iki ūmių alergijų bei kitų negalavimų. Vis dėlto, šiandien tai prilygsta laimingam bilietui, kuris suteikia pilną teisę registruotis ir keliauti į vakcinavimo centrą skiepui Kovo 11-osios g. 26, greta „Girstučio“ baseino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lt

Lt portretas
Neišsimokslines žmogus pastatė laivą ir išgelbėjo pasaulį, o mokyti žmones pastate Titaniką, mokyti žmones sukūrė vakcina o dievas davė imunitetą, pas žmogų širdyja yra dievas o galvoje velnias, dievas davė žmogui pasirinkt su kuo eiti per gyvenima

Pensininkas

Pensininkas portretas
Vakar pasiskiepijau Astra Zeneka. Be menkiausių komplikacijų. Registravausi Velykų pirmą dieną per valdžios vartus. Nebuvo visai paprasta, bet įveikiau - net klausimyną užpildžiau ir atėjus to daryti jau nereikėjo. Viskas gana greit, tik paties dūrio teko 15 min luktelt. Išeidamas pusę antros jau pamačiau masę žmonių - visos salės pilnos, prie įėjimo kaip aerouoste visos vingiuotos juostoa užpildytos, eilė net lauke. Vadinasi antivakserių propaganda neveikia žmonių.

Pensininkė

Pensininkė portretas
Pasikiepijau Asra Zeneka ir nenumiriau ir nesiruošiu nei mirti nei sirgti. Netikiu propoganda. Visi bet kokie vaistai turi šalutinių poveikių - paskaitykite bet kokių savo vartojamų vaistų informacinius lapelius ir nustebsite kad dar kokių nors krešulių neturite.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių