Kauno „Lesė“ užtvindyta vandeniu: gyvūnų prieglauda prašo pagalbos

  • Teksto dydis:

Gyvūnų prieglaudos „Lesė“ Kauno skyrius susidūrė su didele problema. Naktį visas patalpas užliejo vanduo, teko gelbėti gyvūnus, perkelti juos į kitą vietą. Tačiau dabar reikia pašalinti vandenį, todėl gyvūnų prieglauda kreipiasi į geros valios žmonės pagalbos.

„Pati baisiausia nelaimė yra gaisras, tačiau vakar patyrėme baisią nelaimę – tai užtvindyta prieglauda, išsigandę gyvūnai. Tai ką vakar atvažiavę ryte pamatėme ištiko šokas ir isterija. Pirmas prieglaudos aukštas skendėjo vandeny“, – rašoma prie vaizdo įrašo, kuriame matyti, jog patalpose yra keliasdešimt centimetrų vandens.

Prieglaudos atstovai neslėpė ašarų, nes pašalinti tiek vandens iš prieglaudos – didelis iššūkis. „Lesė“ apsemta buvo po to, kai užsipildė šuliniai, o vanduo tada prasimušė į patalpų vidų.

„Iškvietus tarnybas paaiškėjo, kad užsikišo pagrindinis gatvėje esantis šulinys ir prisipildžius kiemo dviem šuliniams, per vonios trapą apsėmė prieglaudą. Dirbome 10 val. semdami, pumpuodami vandenį ir perkeldami gyvūnus iš apsemtų kambarių“, – kalbėjo „Lesės“ atstovai, kartu ir padėkoję žmonėms, kurie padėjo gelbėti gyvūnus ir pačią prieglaudą.

 Prieglaudos vaizdo įrašas.

Visgi, po tokios vandens avarijos liko daug visko sutvarkyti, išsausinti, kad vėl būtų galima normaliai naudotis prieglaudos patalpomis, o gyvūnai negyventų drėgmėje, todėl „Lesės“ atstovai kreipiasi į geros valios žmones, kurie gali pagelbėti darbams reikalinga įranga arba paremti pinigais, kad būtų galima kaip galima greičiau likviduoti avarijos padarinius.

„Dabar labai labai reikalingas drėgmės surinkėjas, kurio šiuo metu neturime lėšų įsigyti, ir dujinis patalpų šildytuvas. Be šių dviejų įrenginių negalėsime išsisausinti patalpų, kad toliau ten galėtų komfortiškai gyventi gyvūnai. Gal kas galite nupirkti ar turite nenaudojamus ir galite padovanoti šiuos įrenginius? Ar galite prisidėti finansiškai, kad juos galėtumėme įsigyti?“ – į nepavydėtiną bėdą papuolusios prieglaudos atstovai beldėsi į žmonių širdis ir prašė padėti.

Paaukoti galima pervedant lėšas į „Lesės“ Kauno skyriaus sąskaitą:

VŠĮ „Lese“ Kauno sk

LT657044060006186558



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laima

Laima portretas
Jums galima pervesti1.2%

Dovilė

Dovilė  portretas
Sausinės kaime Lesė yra

o ka

o ka portretas
veikia kanalizacijos tinklu darbuotojai, paskambinkit ir jie privalo isvalyti uzsikimsusia kanalizacija ir ispumpuoti vandeni, ar jie tik algas dykai gauna
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių