Kauno meras susitinka su premjere: aptars miesto planus ir projektus

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis antradienį Vilniuje susitiks su premjere Ingrida Šimonyte bei pristatys jai miesto projektus.

„Ministrei pirmininkei išsamiau pristatysime mieste vykstančius darbus, įgyvendinamus bei suplanuotus infrastruktūrinius projektus, kurie svarbūs ne tik Kaunui, bet ir visai Lietuvai“, – BNS sakė mero atstovas Tomas Jarusevičius.

Pasak jo, V. Matijošaitis ir I. Šimonytė progą trumpai pabendrauti turėjo sausio 22-ąją vykusiame Kauno – Europos kultūros sostinės atidaryme, tačiau dabar rengiamas išsamesnis miesto projektų pristatymas.

„Šįkart bus proga miestui aktualius klausimus apžvelgti tiesiogiai ir plačiau“, – teigė mero atstovas.

Šįkart bus proga miestui aktualius klausimus apžvelgti tiesiogiai ir plačiau.

Kartu su meru į Vilnių vyksta ir jo pavaduotojas Andrius Palionis.

Kaune šiuo metu į pabaigą juda S. Dariaus ir S. Girėno stadiono rekonstrukcijos darbai. Dalį lėšų šiam projektui skiria Vyriausybė. Rekonstrukcija turėtų būti baigta gegužę.

Netoliese stadiono taip pat baigiama rekonstruoti Kauno sporto halė, neseniai pradėtos lengvosios atletikos maniežo statybos – jos tęsis apie pusantrų metų.

Nemuno saloje statomas mokslo populiarinimo centras „Mokslo sala“ bei rekonstruojama „Žalgirio“ arena, prie jos įrengiant baseiną. Taip pat baigiamas vienas iš dviejų naujų pėsčiųjų tiltų, turinčių vesti į salą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vaida

vaida portretas
jetus kaip pavydziu o kada Ukmerges meras aplankys aptars Ukmerges miesto planus nes jau ten miestas kaip po karo ypac rusu g

*kaunietis

*kaunietis portretas
Kaip koncervu skalikas taip ir likai

kaunietis

kaunietis portretas
1. Vaikštinėdamas prie naujojo stadiono, kažkaip nepastebėjau "prasidėjusio lengvosios atletikos maniežo statybų". 2. Tuo pat metu lankiausi ir saloje, kur darbai vyksta visu pajėgumu iš jos matosi kita Nemuno pusė, kur 3. kyla Nemunaičiai ir padaryta pradžia [ kiek suprantu ] supiltas pylimas ten, kur iškils koncertų rūmai.... 4.Vis dar laukiu ,kada savivaldybė duos leidimą didžiausio Kaune "lavono" - griuvėsių, kadais vadintų "Britanika", griovimo darbams ir ....beleko statyboms. Laukiu todėl, kad po projekto nutraukimo , kai naujieji savininkai bandė užgrobti dalį valstybinės žemės, jiems buvo patarta projektą koreguoti......5. Linkiu Gudišauskienei prisidėti savo lėšomis prie Kėdainių tilto statybos, nes jis labai reikalingas Kaunui ir į jį vykstantiems dirbti žmonėms iš užmiesčio [ susidaro piko valandomis labai nemažos automobilių grūstys ]
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių