Kovo 11-ąją miesto centre – eismo ribojimai: į šventė geriau važiuoti nemokamu viešuoju transportu

  • Teksto dydis:

Kovo 11-ąją Kaune numatyta įvairių renginių, minėjimų, todėl centrinėje miesto dalyje automobiliams ne visur bus galima važiuoti. Miesto atstovai pataria rinktis nemokamą viešąjį transportą.

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos proga numatyta įvairi renginių programa. Tradiciškai minėjimas kvies susiburti prie Vytauto Didžiojo karo muziejaus. Todėl tam, kad pėstiesiems būtų patogiau pasiekti šventės vietą, dalyje K.Donelaičio gatvės bus ribojamas automobilių eismas. Čia važiuoti galės tik miesto autobusai ar troleibusai.

„Rytoj Kaune vyks Kovo 11-ajai skirti minėjimai ir renginiai, todėl mieste numatomi laikini eismo ribojimai. Nuo 9 iki 15 val. K. Donelaičio g. atkarpoje tarp Maironio g. ir S. Daukanto g. (ties KTU) bus sustabdytas automobilių eismas. Čia važiuoti galės tik viešasis transportas“, – informavo miesto atstovai.

Primename, kad valstybinių švenčių metu Kaune visus keleivius viešasis transportas vežioja nemokamai.

Kovo 11-ąją numatyta įvairių įvairių renginių. Bus galima pasiklausyti ir kariliono koncerto, ir atiduoti pagarbą tiems, kurie kovojo už Lietuvos laisvę. Nuo 13 val. kauniečius ir miesto svečius kvies koncertas „Kaunas už Laisvę“, kuriame pasirodys „Bjelle“, „El Fuego“, Rosita Čivilytė, „Thundertale“. Koncertas vyks ir Tautinės muzikos skyriaus kiemelyje. Laukia ir nemokamas miesto muziejaus skyrių lankymas, ir kitos šventinės pramogos.

Detalią Kovo 11-osios renginių programą galima rasti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Kam įdomūs Kauno renginiai Klaipėdos dienraštyje???

as tai

as tai portretas
manau kad svesti kovo 11 jau seniai nereikia, nes dabar jokios laisves nera, kai cenzura visa laisvei uzriso burnas ir uzblokavo laisva spauda. cia tik lanzberginiai tegu senuka dar vienu medaliu apdovanoja, nes jis jau nelabai panesa visu savo nuopelnu ir apdovanojimu

o veliavos

o veliavos portretas
dar bus lietuviskos ar tik ukrainos veliavos su ju garsiu labai musu megiamu sukiu ruski korabl idi na...ui
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių