Kviečia kauniečius ir miesto svečius pasidalinti atsiminimais apie A. Adamkienę

  • Teksto dydis:

Pagerbiant ponios Almos Adamkienės atminimą Prezidento Valdo Adamkaus biblioteka-muziejus kviečia kauniečius ir miesto svečius pasidalinti atsiminimais ir mintimis p. Almai Adamkienei skirtoje užuojautų knygoje.

Užuojautų knygoje pasirašyti galima šiandien, nuo 13 iki 21 val., Prezidento Valdo Adamkaus bibliotekoje-muziejuje (S. Daukanto g. 25).

A. Adamkienė bus palaidota antradienį Kaune, Petrašiūnų kapinėse.

Prezidentūra pranešė, kad atsisveikinimas su velione vyks Prezidento rūmų Kolonų salėje pirmadienį 18 – 21 valandomis ir antradienį 9 – 11.30 valandomis.

Vilniaus Arkikatedroje bazilikoje antradienį 12.30 val. už A. Adamkienę bus aukojamos šv. Mišios.

Laidotuvės Kaune vyks 16 valandą.

„Norinčiųjų atsisveikinti su ponia Alma prašome nenešti gėlių, o joms skirtus pinigus, tęsiant A. Adamkienės gyvenimo ir darbų dvasią, paaukoti filantropiniams tikslams“, – teigiama pranešime.

96 metų A. Adamkienė mirė sekmadienį Vilniuje po sunkios ligos.

V. Adamkus Lietuvos prezidento pareigas ėjo dvi kadencijas 1998–2003 ir 2004–2009 metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hmikas

Hmikas portretas
Keista, kad jos karstas prabangus, bet be kryžiaus... nejau prašė jo nedėti, nebuvo katalikė.

Janina,kaunas

Janina,kaunas portretas
Kokia nuomonė gali būti, keista ir daugiau kaip keista .Emigrantai sėdėjo Ąmerikoje kaip kita tautos dalis gyveno prie Ruso.Guveno ,vargo , dalinosi.O šitie pilvus išverte džiaugėsi gyvenimų.Nenoriu negražiai rašyti ,bet tai tiesa.Jam buvo gera ir tegul verke kad neteko .O mums vienodai rodo.Su seniu viskas , silpnaprotystė.Palydek i kelionę savo žmoną garbingai ,nekeldamas piktumo ir neteisybės prisiminimų .. Mūsų pensininkai ir ligoniai negauna tokių paslaugu kaip kad gavo emigrantė iš Amerikos ir dar likes jos vyras Valdas.Užuojauta Valdui ,tik tiek.

Pagarba

Pagarba portretas
Tai buvo Prezidentinė,kurios nebuvome mate.Ji įnešė pozityvo,,elegancijos,pagarbos žmonėms,visos stebejome ir mokemes.Pagarba,liks nepamirštama ir lyginama ilgai,amžinai lengvos tėviškės zemeles.,amzinatilsi Jai.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių