Kvietimas krepšinio gerbėjams: ypatinga sirgalių atmosfera ir Kauno panorama

  • Teksto dydis:

Jau penktadienį Kaune prasidės krepšinio fiesta, kurios laukia daugybė sporto sirgalių. Į geriausių Europos klubų ketverto varžybas su savo atstovaujamomis komandomis atvyko ir Šarūnas Jasikevičius, Rokas Jokubaitis bei Donatas Motiejūnas.

16 šviežio alaus kranų

Gegužės 19–21 d. „Žalgirio“ arenoje vyksiančias azartiškas kovas bus ne ką mažiau įspūdinga stebėti ir šalia arenos esančioje neseniai atvertoje naujoje kultūrinėje erdvėje „Volfas Engelman Galerija“.

Ši erdvė idealiai subalansuota aukščiausio meistriškumo krepšinio fanams: penkių metrų įstrižainės ekranas, papildomi TV, šiurpuliukus kelianti garso sistema, skanus ir geras maistas, o kur dar atsiverianti Kauno panorama, Nemuno vaizdai ir į istorinio Kaunui bei krepšiniui veiksmo sūkury įtraukianti atmosfera! Įėjimas nemokamas.

„Volfas Engelman Galerija” įkurdinta virš bravoro širdies, „Volfas Engelman“ gamyklos pastate, virš naujųjų virimo katilų, kur unikalūs vietoje gaminami apyniuoti gėrimai niekuomet nesibaigia.

Vien Galerijoje – 200 sėdimų vietų ir aštuoni šviežio alaus kranai. Dar tiek pat jų – šalia esančioje „Volfas Engelman Studijoje“: alus kiekvieno skoniui priimtinomis kainomis. Alkanais pasirūpins talentingasis šefas, anksčiau dirbęs viename geriausių Kauno restoranų DIA.

Įvykių sūkuryje jausitės ne tik dėl didelio ekrano ir kompanijos. Iki krepšinio širdies – „Žalgirio“ arenos – tik 10 min. pėstute. Dvi minutės iki traukinių stoties, penkios – iki autobusų stotelės.

„Volfas Engelman“ nuotr.

Kada renkamės?

„Galerija – puiki vieta ir stebėti transliacijas, ir susitikti su draugais prieš rungtynes gėrimo ar gardaus užkandžio“, – kviečia atrasti Galeriją ar pakartotinai joje apsilankyti bravoro aludarystės kompetencijų centro koordinatorė Audronė Saulėnienė.

Penktadienį Galerija duris atvers nuo 17 val. ir dirbsi prisitaikydama prie sirgalių emocijų. Šeštadienį lankytojų lauks nuo 15 val. iki vidurnakčio, o sekmadienį – nuo 15 iki 23 val.

Penktadienį pirmasis pusfinalis prasidės 18 val., antrasis – 21 val. Sekmadienį 17 val. prasidės rungtynės dėl trečiosios vietos, o 20 val. nuaidės finalo pradžią skelbiantis švilpukas.

Dovana Kaunui

„Volfas Engelman Galerija“ išsiskiria ir interjeru. Tamsius tonus, derinamus su rudos ir auksinės spalvų atspalviais papildo industriniai virimo cecho padiktuoti akcentai bei stilizuotos, modernios, aludarystę simbolizuojančios interjero detalės.

„Vienas pagrindinių erdvės akcentų – ryškus aštuonių metrų ilgio baras, kuriam parinkta aukso spalva. Šalia baro taip pat sukurta keturių metrų aukščio stiklo butelių siena, o vieną Galerijos sieną puošia specialiai galerijai kurtas menininko Žygimanto Amelyno piešinys. Galerija – tai dovana Kaunui, jo žmonėms ir visiems miesto svečiams. Savaitgalį kviečiame čia stebėti krepšinio rungtynių, tačiau vėliau pakviesime ir į kitus renginius – koncertus, degustacijas ir kitas kultūrines veiklas“, – anonsavo „Volfas Engelman“ generalinis direktorius Marius Horbačauskas.

„Volfas Engelman“ nuotr.

Degustacijai ir edukacijai

„Volfas Engelman Studija“ ir „Galerija“ – tai dvi unikalios, viena kitą papildančios erdvės Kauno širdyje. Čia kuriamos ir verdamos naujos rūšys, kurias degustuoti ir įvertinti galima išskirtinai tik vietoje.

Degustacijos siūlomos kartu su maisto meniu, taip pat čia yra galimybė iš arčiau pamatyti modernius gamybos procesus bei pažinti džentelmenišką vartojimo kultūrą.

„Volfas Engelman Studijoje“ ir „Galerijoje“ taip pat vyksta edukacinės ekskursijos ir uždari renginiai pagal išankstines rezervacijas. Erdvę galima nuomoti ir oficialiems, ir privatiems renginiams.

Staliukų rezervacija: https://bit.ly/staliuku-rezervacija arba tel. nr. +37061636741.

Adresas: „Volfas Engelman Galerija“, Kaunakiemio g. 2, Kaunas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:)

:) portretas
Super!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių