Laisvės alėjos rekonstrukcijos vaisius tikrina ir vandalai

Laisvės alėjos rekonstrukcija truko ilgai, bet galima džiaugtis jos rezultatais. Tiesa, kai kur ryškėja brokas.

Vienur garantinis terminas dar galios kiek daugiau nei metus, kitur – kur kas ilgiau.

Rekonstrukcijos darbų ir medžiagų kokybę bando ne tik laikas, bet ir vandalai. Neseniai jie išjudino suolelį ir jį paliko paverstą.

„Pavargo matyt suolelis“, – feisbuke pasidalijo nuotrauka žurnalistas Sigitas Valadka.

Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis portalui kauno.diena.lt teigė, kad Laisvės alėjoje suolai yra pritvirtinti. „Konkretų atvejį dėl išversto suolo aiškinsimės ir sutvarkysime“, – komentavo vedėjas.

Sigito Valadkos feisbuko nuotr.

Kalbėdamas apie pretenzijas dėl darbų kokybės, A. Pakalniškis teigė, kad rangovui jas vis dar galima reikšti ir tai yra daroma.

Konkretų atvejį dėl išversto suolo aiškinsimės ir sutvarkysime.

„Laisvės alėjos atkarpos sutvarkytos skirtingu laikotarpiu. Vienur garantinis terminas galios dar kiek daugiau nei metus, o kitur – maždaug iki 2026 m. pabaigos. Grindinio patikrą vykdome kasmet. Jeigu pastebime įskilusių plytelių, rangovai jas sutvarko“, – sakė A. Pakalniškis.

Neilgai trukus planuojama pradėti likusios Laisvės alėjos dalies (nuo Soboro iki alėjos pradžios už Vytauto pr.) rekonstrukciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edmundas Statybininkui

Edmundas Statybininkui portretas
Taip , reikia atsižvelgti statant , negi dabar kalti tie kurie stato , o sakykite kaip reikėtų statyti namus ir dažyti sienas jei jau kitą dieną jos buna ištepliotos visokiomis šlykštybėmis , ar ir čia kalti statybininkai .

Statybnioks

Statybnioks portretas
Edmundui Tulcevičiui: Apie VANDALUS žinoma jau 2000 metų- jie sugriovė ROMĄ ir tesia savo darbus iki šiol (Ukrainą griauną pavyzdžiui). tai bet ką projektuojant ir statant reikia į tai atsižvelgti.... O kiek vandalų yra Lietuvoje? Stojant į ES mūsų kalėjimuose sėdėjo 13000 vandalų- pagal ES reikalavimą 5000 vandalų paleista ir dabar besėdi tik apie 7000. Tai tie 5000 ir dar nauji siautėja laisvėje...o žodžiais juos perauklėti siūlai? Cha cha cha

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Tas pat ir J.Basanavičiaus šile , pastatė gražų , patogų suolelį ties didžįją paukščių lesyklą , tai ir čia suolelis neišstovėjo nesuniokotas nė dešimt dienų , nesuprantu , kas tokiu vandalų galvose vyksta , atrodo turite savo telefonus tai ir sėdėkite juose , bet ne , reikia kažką sugriauti ,sulaužyti suteplioti , nereikia nei orkų armijos , patys lietuvaičiai pasiruošę sugriauti savo šalį .
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių