Laukiate pigių braškių? Jau yra!

Dar praėjusį šeštadienį Kauno turguose ir kioskuose braškių pigiausiai buvo galima nusipirkti už 3,50 euro. Po kelių dienų jos labai atpigo. Šiandien Kovo 11-osios gatvėje stovinčiame kioske, kuris yra netoli „Dainavos“ turgavietės, kilogramas gražių graikiškų braškių kainavo tik 2 eurus.

„Šį pavasarį Kaune braškių kaina visą laiką buvo daugiau nei 3 eurai. Todėl trečiadienį maloniai nustebau, kioske pamatęs braškių kainą. Jos kainavo tik 2 eurus. Pagalvojau, gal apipuvusios, tačiau apžiūrėjau ir įsitikinau, kad uogos gražios. Per kelias dienas jos atpigo beveik dvigubai“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo pigių braškių nusipirkęs pažįstamas kaunietis.

Šį pavasarį Kaune braškių kaina visą laiką buvo daugiau nei 3 eurai. Todėl trečiadienį maloniai nustebau, kioske pamatęs braškių kainą.

Trečiadienį po pietų apsilankiau prie kiosko Kovo 11-osios gatvėje. Jame kilogramas braškių iš tiesų kainavo tik 2 eurus.

Pardavėja, paklausta nuo kada taip ženkliai atpigo šios uogos, atsakė: „Braškės atvežtos iš Graikijos. Kur kas pigiau jas pardavinėjame nuo vakar“.

Kituose Kovo 11-osios gatvėje esančiuose vaisių ir daržovių kioskuose braškės šiandien kainavo truputį brangiau. Jų kaina – nuo 2,50 euro.

Šiemet braškės Kauno turguose ir kioskuose nepigo nuo kovo 16 d. Tada jos kainavo 3 eurus. Vėliau uogos truputį brango, o balandžio 7-ąją jų kaina buvo pakilusi iki 4 eurų.


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienabraškėsbraškių kainauogosturgusKovo 11-osios gatvės kioskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ieškote pigesnių kvaišalų? Vykite į Vilnių, į M.U Ateities g

Ieškote pigesnių kvaišalų? Vykite į Vilnių, į M.U Ateities g portretas
Kai .alė gimė, jos mama ir tėvas artėjo prie 40 m. .alės snukis kibiras, kaulėtos gauruotos kojos, srutų spalvos akys, ūsai ir barzda yra, kūnas išmatų statinė pakabinta ant lūžtančių degtukų, žvilgsnis idiotės, peraugo iki 2 m ūgio, su kupra. Mokytis negali, tuštintis nesugeba, klizmuojama. Motina ligoninėse juodžiausiuose darbuose, bet žinojo visų LTSR įžymybių priklausomybes, nesantuokinius vaikus, kt. Savo D.lę aprūpindavo reikiamais kvaišalais, o dokumentacija su įrašu, kad .alė lytiškai santykiauja su biologiniu tėvu, būtų krachas. Po 1990 m .alė su savo mama įgudo, kvaišalų platinimo tinklas siekė visus žinomesnius Vilniaus asmenis. .alė jau virš 20 m M.U „specialistė“, užsiima tuo pačiu, prokurorų, žymesnių valdininkų, verslininkų, politikų, vadinamųjų menininkų atžalos priklausomos nuo kvaišalų, o M.U profesūra, dėstytojai... kam uostomieji, brangesni, kam pigesnių gana. Pas psichiatrus neregistruoti, reikalingos „nepriekaištingos“ reputacijos.

Seneliui

Seneliui portretas
Pigu uz 2 eurus, ne uz 3. Skirtumas didelis, 50 proc. Tokia matematika, ne visiems ji ikandama.

senelis

senelis portretas
atsipeikekyte prie lito pirmos braskes kainavo apie10lt odabar uz 3eu jau pigu gerai gyvenat ir nesiskuskyte
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių