Nėščioji geležinkelio stotyje negalėjo pasinaudoti tualetu: vyras skubiai vežė į degalinę

Antradienį iš Kauno į Vilnių traukiniu vykusi Inga susidūrė su nemalonia situacija – prieš kelionę nėščia moteris Kauno geležinkelio stotyje negalėjo pasinaudoti tualetu. Pašnekovė situaciją vadina absurdiška. 

„Į tualetą galima patekti tik su banko kortele, o mano telefone esančios banko kortelės nenuskaitė. Kelionės bilietą turėjau, bet su juo taip pat negalėjau į tualetą įeiti, nes jo nenuskaitė. Neturėti galimybės pasinaudoti tualetu – absurdas“, – Inga pasakojo, kad šalia geležinkelio stoties esančioje požeminėje perėjoje ir netoliese esantys tualetai nedirbo.

Pas gydytojus į sostinę vykusi nėščia moteris pasakojo, kad nebūtų ištvėrusi kelionės, jei nebūtų pasinaudojusi tualetu. Daug keliaujanti pašnekovė teigė, kad su tokia situacija, kai kyla problemų susimokant už tualetą, susidūrė pirmą kartą. Ji tikino, kad dėl to kreipėsi į darbuotojus, tačiau jie pagelbėti negalėjo.

„Nuėjau pas darbuotoją, pasakiau, kad galiu susimokėti, nes aš net grynųjų pinigų turėjau, bet man atsakė, kad niekuo negali padėti. Tikrai nepagalvojau, kad reikia vežiotis kortelę, nes visur gali atsiskaityti naudojantis elektronine bankininkyste“, – pasakojo moteris.

Neturėti galimybės pasinaudoti tualetu – absurdas.

Ingai pasinaudoti tualetu Kauno geležinkelio stotyje taip ir nepavyko: „Vyras automobiliu vežė į degalinę prie „Akropolio“.

Įmonės „Lietuvos geležinkeliai“ atstovai portalui kauno.diena.lt teigė, kad Kauno geležinkelio stotyje fiksuotas kelionės bilietų nuskaitymo sistemos, per kurią  keleiviai gali naudotis tualetais, gedimas.

„Įprastai, jei sutrinka šios sistemos veikimas, darbuotojai atidaro turniketą ir į tualetus galima patekti be apribojimų iki tol, kol gedimas yra pašalinamas“, – laiške portalui rašė „Lietuvos geležinkelių“ Komunikacijos partnerė Novilė Valančė.

Anot jos, patekimas į tualetus yra ribojamas, nes siekiama palaikyti viešąją tvarką ir užtikrinti keleivių bei darbuotojų saugumą. Kauno geležinkelio stotyje esančiu tualetu nemokamai gali naudotis keleiviai, nuskaitę kelionės bilietus prie įėjimo į tualetų patalpą, kitiems lankytojams tualetai yra mokami. Atsiskaitymas galimas tik banko kortele.

„Tais atvejais, kai su keleivio bilietu klientai negali patekti į tualetą, kaip ir kitais klausimais, maloniai prašome keleivius kreiptis į stotyje esantį Informacijos centrą ar stoties darbuotojus“, – teigė N. Valančė.


Šiame straipsnyje: kauno geležinkelio stotisLietuvos geležinkelisTualetasnegalėjo pasinaudoti tualetuskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ar dar ji ten ?

Ar dar ji ten ? portretas
Galimai ta nėščioji dar tebestovi prie geležinkelio tualeto ?

Gana

Gana portretas
Kiek galima laikyti šią ŽINIĄ. Menkina Kauno dieną...

tikrai

tikrai portretas
išimkite tą straipsnį, moteriškė turbūt kūdikį supa, o jūs vis nėščioji nėščioji :)
VISI KOMENTARAI 109

Galerijos

Daugiau straipsnių