Pareigūnų „velykinis pasveikinimas“: pučiam per atstumą

  • Teksto dydis:

Sekmadienį nuo ankstaus ryto prie bažnyčių – kone grūstys. Iš automobilių lipantys žmonės eina į šv. Mišias, sveikina vienas kitą – pažįstamus ir nepažįstamus.

Į pamaldas atvykę kai kurie vyrai aptarė ir nediskretišką pareigūnų elgesį. Pavyzdžiui, važiuojant (nuo miesto pusės) į Raudondvario bažnyčią vairuotojai buvo stabdomi patikros poste.

„Labai gerai, kad darbingai nusiteikę pareigūnai rūpinasi mūsų saugumu. Bet, manau, būtų gražu ir kultūringa, jei sustabdę automobilį, pasveikinę vairuotoją ir keleivius, palinkėtų gražios Velykų dienos. Tačiau automobilį sustabdęs jaunas policininkas rėžė tiesiai šviesiai – „Pučiam per atstumą“. Ir daugiau nė žodžio. Šventinį rytą pasijunti, kaip potencialus pažeidėjas. Pamenu, kad pareigūnai sveikina (vairuotojas) su Moters diena, o per Velykas – nė burbt. Nesuprantama. Jauni vyrukai, gal dar nesusipažinę su elementaria etika, gal pirmas reidas, gal jaudulys. Bet kuriuo atveju, norisi jiems palinkėti gražių Velykų“, – pasakojo portalo kauno.diena.lt skaitytojas.


Šiame straipsnyje: reidaspolicijos reidasVelykosreidas per Velykasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Ar dar nenusibodo rodyti tą velykinį pasveikinimą

pažeidėjas hjk

pažeidėjas hjk portretas
2021 09 23d. apie 14h 20min. J. Naujalio gatvėje Raudondvaryje, Kauno raj. mane, dėl neleistino lenkimo manevro ir chuliganiško vairavimo sustabdė korumpuotas policininkas Artūras Viržaitis, daviau tuomet korumpuotam policininkui Artūrui Viržaičiui 50 eurų kyšį ir jis mane paleido. Vėliau sužinojau, kad kartu su juo tarnybiniame auto buvo policininkė Ieva Čiupkevičiūtė, mačiau kaip su ja jis tą kyšį pasidalino. Va tokia Lietuvos policija.

Julka

Julka portretas
Jau kada praejo tos velykos ,o vis dar raso ar neatsibodo !
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių