Pokalbis „Kauno dienos“ studijoje: apie snygį mieste ir laukiančius gatvių remontus

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

A. Pakalniškis įvertins, kaip Kauno „Švara“ pasiruošė senokai nematytai sniego lavinai, paaiškins, kodėl nevalomos mažosios gatvės ir įvertins druskos, kuria barstomos gatvės, pranašumus prieš skaldelę.

Taip pat A.Pakalniškis supažindins kauniečius su šiais metais planuojamais gatvių remonto darbais.

Bene didžiausiu iššūkiu vairuotojams taps vasaros pradžioje prasidėsianti Pilies žiedo rekonstrukcija, o pėstiesiems – Vilniaus gatvės pertvarka.

Apie svarbiausius miesto tvarkymo darbus pokalbis su A.Pakalniškiu „Kauno dienos“ studijoje.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

NINA

NINA portretas
Prie Kauno raj,esančioje Vaišvydavos dalyje,Šilupio,Aisčio ir kt.gatvės neturi asfalto dangos,tai niekas niekada nevalo, pavydim rajonui

Anonimas

Anonimas portretas
Geriausia gyventi prijungtoje prie Kauno Vaišvydavos dalyje,kuri rubežiuojasi su Kauno rajonu ,čia jokių rūpesčių,nes Piliuonos g.turi tik šaligatvio pėdsaką,jokio apšvietimo,nėra ką valyti.

Snygis yra žiemos atributas

Snygis yra žiemos atributas portretas
Kad žiemą gali būti daug sniego, tai visi žinome. Ir žiemą šaligatviai turi būti valomi. Net sovietiniais laikais šaligatviai nuo sniego buvo nuvalomi, o dabar tik kur ne kur. Ar kiemsargiams atostogos???
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių