Kviestinių svečių priėmimas „Žalgirio“ arenoje: policija pradėjo aplinkybių patikslinimą

Šeštadienį Kaunui įžengus į Europos kultūros sostinės metus keli šimtai svečių buvo pakviesti į priėmimą „Žalgirio“ arenoje. Žiniasklaidoje pasirodė nuotraukų, kuriose kai kurie žmonės buvo be respiratorių.

Pirmadienį Kauno policija dėl galimo administracinio nusižengimo pradėjo aplinkybių patikslinimą.

Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad sulaukta keturių pranešimų dėl galimų COVID-19 tvarkos pažeidimų. Du pranešimai per policijos elektroninę paslaugų sistemą www.epolicija.lt atsiųsti šeštadienį, du sekmadienį.  

Tikrai pavyzdingai visi stengėsi dėvėti respiratorius.

Kauno miesto mero patarėjas Tomas Jarusevičius sekmadienį teigė, kad renginys vyko atsakingai – anot jo, apsaugos priemonės būdavo nusiimamos tik trumpam: užkandžiaujant arba kartais dėl triukšmo bendraujant. 

„Tikrai buvo primygtinai ir griežtai prašoma dalyvių renginyje dėvėti apsaugos priemones ir net, sakyčiau, renginyje dalyvavusios premjerė su Seimo pirmininke  uždavė labai aiškiai toną tam. Tikrai pavyzdingai visi stengėsi dėvėti respiratorius“, – sekmadienį BNS sakė patarėjas. Respiratorius organizatoriai dalijo prie įėjimo, buvo tikrinami galimybių pasai.

Plintant COVID–19 omikron atmainai šią savaitę įsigaliojo reikalavimas per renginius uždarose patalpose dėvėti respiratorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

logiškai

logiškai portretas
...tai Sel koncerto dalyviai absoliučiai niekuo nenusikalto, nes ten triukšmo buvo kur kas daugiau nei mero vakarėlyje, reiškia, jie teisėtai nusiėmė kaukes, kuriomis įeidami į areną buvo prisidengę veidus.

Anonimas

Anonimas portretas
'''apsaugos priemonės būdavo nusiimamos tik trumpam: (...) dėl triukšmo bendraujant''' Dėl triukšmo bendraujant reikėjo nusiimti ne kaukes nuo burnos, o makaronus lapša nuo ausų.

Žmonės iš pavydo

Žmonės iš pavydo portretas
Skundžia.Bru...dai , neduok dieve tokį turėt kur kaiminystėj ar darbe.Tfuu , ant jūsų , išgamos skundikai.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių