Populiariame Kauno paplūdimyje pirmą kartą pastatyta persirengimo kabina

Tarp kauniečių itin populiarus Panemunės paplūdimys tuoj už Trijų mergelių tilto. Karštomis vasaros dienomis jame ilsisi daugybė poilsiautojų. Tačiau jame niekada nebuvo persirengimo kabinų, nes paplūdimys vadintas neoficialiu. Todėl gegužės mėnesį šiame pliaže atsiradusi persirengimo kabina gerokai nustebino.

„Praėjusį savaitgalį lankiausi Panemunės šile esančiame pliaže. Tame, kuris prasideda perėjus Trijų mergelių tiltą. Labai nustebau, kai pamačiau stovinčią persirengimo kabiną. Daugybę metų kiekvieną vasarą ateidavau į šį pliažą pasideginti ir niekada čia nebūdavo persirengimo kabinų. Maniau, kad ir nebus. Todėl ne tik nustebau, bet ir apsidžiaugiau, kai išvydau kabiną“, – susisiekusi su portalu kauno.diena.lt pasakojo M.Riomerio gatvėje gyvenanti moteris.

Labai geras sprendimas. Būtų dar geriau, jei stovėtų dvi persirengimo kabinos.

Šį Panemunės paplūdimį žinau du dešimtmečius. Per tą laiką jame tikrai nebuvo pastatyta nė viena persirengimo kabina. Todėl buvo smalsu nukeliauti į pliažą ir pačiam pamatyti persirengimo kabiną.  Ji pastatyta netoli krepšinio aikštelės.  Tik viena, bet ir ji nudžiugins poilsiautojus.

Netoliese sutiktos dvi moterys teigė, kad atkreipė dėmesį į atsiradusią kabiną.

„Labai geras sprendimas. Būtų dar geriau, jei stovėtų dvi persirengimo kabinos. Visuose pliažuose jų yra, o šiame labai trūko“, – sakė viena iš moterų.

Oficialiame Panemunės paplūdimyje, kuris įrengtas A.Smetonos alėjos pabaigoje, yra ir persirengimo kabinos, ir poilsiavietė su sporto  bei žaidimų aikštelėmis.


Šiame straipsnyje: panemunės paplūdimyspersirengimo kabinaskaitytojo naujienapliažasTrijų mergelių tiltas

NAUJAUSI KOMENTARAI

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
Koks ivykis!

Klemensijus

Klemensijus portretas
Žilvinui patinka tik jo nuomonė. Kas jis gali paaiškinti...

Žilvinai,

Žilvinai,  portretas
Lietuviams paaiškink, kas tas KRYSA? Čia tavo slapyvardis? Nes, pakeitus kelias raides,gaunasi Žilvinas Krysa. Atspejau?...Dabar būsi išdidus- ŽILVINAS KRYSA....Valio...
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių